Blog Başlık

  • Ekim 03, 2019

    Kadınların hayatını zorlaştıran ve bir o kadarda uğraştırıcı olan istenmeyen tüyler baş belası olmaktadır. Kurtulmak için birçok yola başvuran kadınlar kesin çözüm yolları aramaktadırlar. Jilet, epilasyon cihazı, ip, cımbız vs. pek çok istenmeyen tüyleri alma yolu bulunmaktadır. Bazen de sakız veya eldiven de kullanmaktadır. Fakat en sağlıklı ve kaliteli olanı ağda olmaktadır. 

    Tüyleri Azaltan Ağda Hangisidir?
  • Ekim 03, 2019

    Yaz aylarının gelmesi ile beraber özellikle kadınlar pürüzsüz bir cilde sahip olmaya çalışır. Yaz aylarında cildin daha hassas olmasından dolayı yapılacak işlemlere de çok dikkat etmek gerekir. Bu hususta ağda işlemleri çok önem kazanır. Çünkü pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterken, kızarıklık dolu, sivilceli ve sağlıksız bir tene sahip olmak istemezsiniz. Bunun için hem cildinizi koruyan hem de pürüzsüz hale getiren ağda yöntemlerini denemelisiniz.

    İnci ağda çeşitleri cildi pürüzsüz yaparken aynı zamanda da cildin yaz güneşine karşı korunmasına yardımcı olur. Özellikle cilt tipine göre seçilen ağdalar cilt konusunda daha hassaslık gösterir.

    Tatilde Pürüzsüz Ciltler
  • Ekim 03, 2019

    Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız soyulabilir ağda özellikle pratik kullanımı sayesinde adeta bir kurtarıcı olarak kabul görüyor. Bir başka özelliği de ciltteki gözenekleri açması ve aynı zamanda cilt temizliğini de sağlaması. Üstelik bu ağdayı uygulamak için bu konuda bir profesyonel olmanıza hiç gerek yok. Birkaç basit işlem sayesinde istenmeyen tüylerden dakikalar içerisinde kurtulabilirsiniz.

    Soyulabilir Ağdanın Özellikleri Nelerdir?
  • Ekim 03, 2019

    Son on yıl içerisinde sir ağda yaptıranların sayısında gözle görülür bir oranda artış gözlemleniyor. Bunun en büyük nedeni ise sır ağda faydaları olarak nitelendiriliyor. Genellikle acılı ve ağrılı geçen ağda süreçleri bu ağda yöntemi ile beraber en aza indirgeniyor.

    Sir Ağda Yapmanın Faydaları Nelerdir?
  • Ekim 03, 2019

    Vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu var. Bu yöntemler arasında bilinen en eskilerinden biri olan ağda, günümüzde sıkça tercih ediliyor. Ağdanın tüyleri kökü ile birlikte alması ve böylelikle tüylerin daha geç uzaması, üstelik düzenli kullanımda tüyleri azaltması gibi avantajları bu tercihin sebepleri. Ancak farklı bir ağda türü olan sir ağdanın bu etkileri çok daha güçlendirdiği ve klasik ağdadan çok daha etkili sonuçlar verdiği bilinmekte.

    Sir Ağda Nedir, Avantajları Nelerdir?
  • Ekim 03, 2019

    İpeksi ışıl ışıl bir ten hem kadın hem de erkek bireylerin en büyük arzusu olma özelliği taşımaktadır. Tüylerle kaplı bir cilde sahip olmaktan bıkan insanlar, çağlar boyunca hep istenmeyen tüylerden kurtulmanın yolunu aramışlardır.

    Bu arayış günümüzde de varlığını devam ettirmektedir. Piyasa’da istenmeyen tüylerden kurtulmak adına kullanabileceğiniz pek çok seçeneğin varlığı söz konusudur. Ancak bu seçeneklerin birçoğu ya istenen sonucu vermekten uzak olmakta ya da son derece acı veren bir yöntem olma özelliği taşımaktadır.

    Sir Ağda Gerçekten Söylendiği Kadar Etkili Mi?
  • Ekim 03, 2019

    Vücudumuzun farklı yerlerinde bulunan miktarı ve dağılımı genetik unsurlar tarafından belirlenen kıllar, kıl kökleri nedeniyle oluşmaktadır. Ayakların tabanları ve avuç içleri haricinde vücudun neredeyse her kısmında kıl kökleri yer almaktadır. Bazı kıl köklerinin gözle bakıldığında görülmeyeceği inceliğe sahip kıl üretmekte olduğu bilinmektedir. Ancak bazı kökler aktif bir biçimde kıl üretimini yapmaktadır. Cinsiyet farkına, yaş dönemlerine ve hormonal durumlara bağlı olarak vücutta daha belirgin olan sert tüyler ya da ince tüyler oluşmaktadır.

    Sert Tüylerden Ağda İle Kurtulmak
  • Ekim 02, 2019

    Özellikle kadınlar için Kişisel bakım temizliği konusunda sır ağda çeşitleri büyük bir önem taşımaktadır. Pürüzsüz bir cilt imkanı sağlayan ve üstelik bunu uzun bir süre koruma şansını da yanında getiren bul ürün seçenekleri, aynı zamanda kolay bir kullanımı da sunuyor. O yüzden günümüzde sır ağda seçenekleri çok fazla tercih edilir.

    Vücut temizliği gerçekleştirilirken aynı zamanda hijyenik bir sağlığın oluşması adına da düzenli şekilde kullanması gereken bu arada seçenekleri, aynı zamanda istenmeyen tüylerin olduğu bölgede meydana gelecek bakterilerin de uzak kalmasına fırsat vermektedir. Bir tülün ciltten kayacağı kadar pürüzsüzlük ortaya çıkarma şansına getiren bu ağda modelleri, günümüzde farklı özellik yapıları kapsamında değişik markaları eşliğinde elde edebilmektedir. Cildin hassasiyetine göre ve aynı zamanda tüy yoğunluğuna bağlı olarak tercih edilebilecek olan bu seçenekler, herhangi bir ağrı veya acı hissetmeden bu işleme gerçekleşmesi olanak vermektedir. Aynı zamanda çok küçük kızarıklıklar haricinde pek de fazla görsel bir durum ortaya çıkmaz.

    Sir Ağda Çeşitleri Ne İşe Yarar?
  • Ekim 02, 2019

    Kıllar, kadınlar için korkulu rüyalar arasında yer almaktadır. Bu yüzden ağda türüne başvurmaktadırlar. Ağda seneler öncesinden bilinen bir kıl alma yöntemidir. Ancak ağdanın acılı olmasından ötürü gelişen teknolojiyle beraber buna da bir çözüm getirilmiş durumdadır. Hassas ciltler için ağda üretimi yapılmaya başlanmış olup, her kadın bu ağdaları kullanmaya başlamıştır. Hassas ciltler için ağda boncuk ağda şeklinde tanımlanabilir.

    Hassas Ciltlere Uygun Ağda
  • Ekim 02, 2019

    Piyasada en iyi hazır ağda adı ile lanse edilen ve satışı gerçekleştirilen özel ürünler bulunuyor. İlgili dükkanlar dışında bu ürünlere erişim online mağazalar aracılığıyla da gerçekleştiriliyor. Özel kutularında alıcılara sunulan bu ürünler temelde kadınlara yönelik olsa da günümüzde erkeklere özel ağda çeşitleri de bulunuyor. Bir alana bir bedava şeklinde arz edilen kampanyalar da mevcut.

    Hazır Ağda Çeşitleri, Kullanımı ve Özellikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR