Blog Başlık

  • Aralık 16, 2019

    Her cilt tipine uygun kişiye özel ağda çeşitleri online platformlarda indirimli fiyatları ile birlikte satışa çıkarılıyor. Ayın fırsat ürünleri kapsamında değerlendirilebilecek bu ürünler yüzde kırka varan indirimlere ev sahipliği yapıyor. Alıcılar cilt tipine göre ağda çeşitlerini ürün görsellerine bakarak seçebilir. Herhangi bir beze gerek kalmadan uygulanabilen bu ürünler pratik bir kullanım hacmine sahiptir. Sipariş edilen ağdalar en geç üç iş günü içerisinde ücretsiz kargo avantajıyla birlikte teslim ediliyor.

    inci ağda, renkli ağda
  • Aralık 13, 2019

     Kadınların bir numaralı tercihi olan inci ağda içerdiği birinci sınıf reçine dolayısıyla maksimum oranda kullanım kolaylığı sağlıyor. Acısız ağda çeşitleri cilt yüzeyine yapışmadığı için söz konusu işlemlerin acısız, ağrısız bir şekilde tamamlanmasını mümkün kılıyor. Birçok farklı cilt yapısına uygun olarak geliştirilen özel formülü ile birlikte bu ağda türleri hem online mağazalardan hem de telefondan sipariş edilebilir. Özel setlerde ise yüzde kırkı aşan indirimler yapılmaktadır.

    inci ağda, acısız ağda
  • Aralık 05, 2019

     Pürüzsüz ışıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyenler için en ideal yöntem hiç şüphesiz ağdadır. Ağda sayesinde istenmeyen tüylerden uzun bir süre kolaylıkla kurtulmak mümkün. Çünkü düzenli olarak uygulanan ağda istenmeyen tüyleri zaman içerisinde azaltır. Kökten alınan tüylerin çok daha uzun sürede tüylerin yeniden çıkmasını engeller.

      Ağda uygulanarak tüylerden arındırılan cilt diğer seçeneklere göre çok daha uzun süre pürüzsüz kalır. Böylece ipeksi bir cildin keyfini yaşamak daha fazla sürer. Bu bakımdan tüylerden kurtulmak adına en sık başvurulan yöntemlerin başında gelmektedir. Piyasada ağda kullanımını pratikleştiren ağda makineleri bulunmaktadır. Ağda makinesi sayesinde ağda işlemi pratik bir hale gelmekte ve ağdanın uygulanma süresi kısalmakta ve işlem ciddi ölçüde kolaylaşmaktadır.

    ağda makinesi
  • Kasım 28, 2019

    İnci Ağda Black Friday kampanyası İnci Ağda markasının müdavim tüketicileri arasında heyecanla bekleniyordu. Dünya’nın her yerinde ve Türkiye’de de heyecanla beklenen alışveriş çılgınlığı Black Friday, Şahane Kasım kampanyası adı altında İnci Ağda’da da BAŞLADI! Şahane Kasım kampanyasına katılmak için 30 Kasım son gün! Tüm ürünlerde %40’a varan indirimlere ek sepette %20 net indirim İnci Ağda’da!

    inci ağda black friday
  • Kasım 20, 2019

    Yeni, İnci Şekerli El Ağdası pratik kullanımlı bir ağda çeşididir. 30 gramlık üç adet mini pakette kullanıma sunulan İnci Şekerli El Ağdası, minik görünümüne rağmen tüm vücut için yeterlidir. 

    İlk defa İnci El Ağdası kullanacak olan kullanıcılar, makalenin bu kısmından yardım alabilirler. Kullanımı son derece pratik olan İnci El Ağdası, kullanımından 10 dakika önce buzdolabına konulur. Ele yapışmadan kutudan çıkarmak için gerekli olan bu işlem tamamlandıktan sonra el ağdası ele mini konteynır içerisinden alınarak elde yumuşatılır, macun kıvamına getirilir. Ağda, tüylerin uzama yönüne doğru sürülür ve tek hamlede tüylerin uzama yönünün tersine doğru çekilir. Tek hamlede tüylerinizden kurtulun. 

    inci şekerli el ağdası
  • Kasım 11, 2019

    Aycan Varış ve Ece Erken gibi ünlülerin kozmetik alanında gözdesi olan ürünlerden Botolips, son yıllarda her platformda başarılı kullanıcı yorumlarıyla da karşımıza çıkıyor. Peki, botolips nedir? Botolips kullanımından bir dakika gibi kısa bir zamandan sonra dudakların daha dolgun görünmesini sağlayan bir dolgunlaştırıcı lipstick – dolgunlaştırıcı ruj türüdür. Dudak bakım serumu adıyla da bilinen botolips özellikleri ve sağladığı faydaları bakımından sıklıkla tercih edilen bir üründür.

     

    Son iki yıl içerisinde Türkiye ve diğer ülkelerde botolips kullanıp yarattığı anlık ve sürekli değişimden memnun kalan kullanıcıların oranı %91’dir.

    botolips, botolips nedir
  • Ekim 29, 2019

    Günlük hayatta dilimize geçmiş ve sıkça kullanılan birçok kelime aslında marka olarak kullanıma başlanmıştır. Çoğunlukla ürünün kendi adından ziyade marka adıyla andığımız kelimelere göz gezdirelim;

    markalarıyla özdeşleşmiş ürünler, inci ağda,
  • Ekim 22, 2019

    21. yüzyılın en çok ses getiren ürünlerinden biri, İnci Ağda… Bu kadar ses getirmesinin sebebi günümüz insanının güzel görünümünü tamamlayacağı epilasyon için denediği onlarca ürün arasından en sağlıklısı olması. Şekerli ağda da tüylerin güçlü ve hızlı bir şekilde tekrar çıkmasını hızlanmasına rağmen geleneksel sebeplerden dolayı çok fazla da kullanılsa, teknolojinin gelişmesiyle daha zahmetsiz ve acısız ağda çeşitleri üretildi. İnci ağda da şeker içermediği için en çok tercih edilen seçenekleri üretti. 
     

    inci agda
  • Ekim 03, 2019

    Klasik ağda, vücut kıllarının yapışkanlı bir hamur, bant ya da bez vasıtasıyla alınması işlemidir. Her bölgeye göre hissi değişse de genellikle acılı bir süreçtir. Modern ağda ise size bütün bildiklerinizi unutturacak düzeyde. Daha az acılı ağda tercih edenler için bezsiz ağda yeni formülüyle hizmetinizde.

    Yeni Nesil Ağdayla Acı Yok
  • Ekim 03, 2019

    Kadınlar için en önemli konulardan birisi de vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulmaktır. Bunun için birçok kadın ağda yöntemi ile istenmeyen tüylerden kurtulabiliyor. Ancak ağda yönteminin de belli bir usule göre yapılması gerekiyor. Ağda çam ağacından elde edilen çam balından üretilen bir materyaldir. En önemli özelliği yapışkan özelliğine sahip olmasıdır. Bu yapışkan özelliği sayesinde vücutta yer alan istenmeyen tüyleri kökünden kopararak pürüzsüz bir cilde sahip olmayı sağlıyor. Ağdanın kullanımı yaz ve kış mevsimleri için farklı usuller ile yerine getirilmelidir.

    Yazın Ağda Nasıl Yapılır?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR