Sir Ağda Gerçekten Söylendiği Kadar Etkili Mi?

Sir Ağda Gerçekten Söylendiği Kadar Etkili Mi?

İpeksi ışıl ışıl bir ten hem kadın hem de erkek bireylerin en büyük arzusu olma özelliği taşımaktadır. Tüylerle kaplı bir cilde sahip olmaktan bıkan insanlar, çağlar boyunca hep istenmeyen tüylerden kurtulmanın yolunu aramışlardır.

Bu arayış günümüzde de varlığını devam ettirmektedir. Piyasa’da istenmeyen tüylerden kurtulmak adına kullanabileceğiniz pek çok seçeneğin varlığı söz konusudur. Ancak bu seçeneklerin birçoğu ya istenen sonucu vermekten uzak olmakta ya da son derece acı veren bir yöntem olma özelliği taşımaktadır.

Pürüzsüz bir ten arzusunda olanlar için en çok merak edilen konu başlıkları arasında sir ağda etkili mi? sorusu yerini almaktadır. Tüyleri almaya yarayan çok çeşitli ağda seçeneklerinin varlığı söz konusudur.

Özellikle de kadınların en çok tercih ettiği tüylerden arındırıcı seçeneklerin başında sir ağdalar gelmektedir. Peki gerçekten de tüylerden kurtulma ve ipeksi bir tene kavuşma yolunda sir ağda etkili mi? Bu sorunun cevabını merak eden insan sayısı oldukça fazladır.

İstenmeyen Kılları Azaltıcı Etkiye Sahip Mi?

Tüylerinden kurtulmak isteyen kadın ve erkeklerin en çok merak ettiği konu sir ağda etkili mi sorusunun cevabıdır. Bikini bölgesini, koltuk altını ve bacakları tıraş ederek kıllardan arındırmak zaman almakta ve oldukça kısa süreli bir çözüm sağlamaktadır. Ağdanın etkisi bu yönteme göre daha uzun sürelidir. Ancak birkaç hafta içerisinde kıllar tekrar büyümektedir.

Ağda kullananlar için iyi haber şudur ki uzun yıllar boyunca düzenli aralıklarla ağda uygulamaya devam etmeniz durumunda tüylerinizin kalıcı olarak azalmasını sağlamanız mümkün olmaktadır.

Ağda Kullanmanın Avantajı

Kıllardan temizlenmesi istenen bölgeye öncelikle eritilmiş sıcak ağda uygulanır. Sonrasında ise ağdanın üzeri bir bezle kapatılır. Sonrasında ise bezi kılların çıkış yönünün tersi yönde hızlıca çekilir. Kıllardan arındırılan bölge ise 3 ile 6 haftalık bir süre boyunca pürüzsüz olarak kalır. Bununla birlikte ağda ile alınan tüylerin daha ince çıkması söz konusudur. Böylelikle bir sonraki ağda zamanına kadar olan sürede çıkan tüylerin daha az fark edilir olması etkisi ortaya çıkmaktadır.

Ağdanın Dezavantajı

Ağda ile tüylerden kurtulma yönteminin en büyük dezavantajı, tekrar ağda uygulaması yapılabilmesi için kılların belli bir uzunluğa ulaşmasının gerekliliğidir. Kozmetik ve güzellik sektöründe evde uygulanabilir özellikte çeşitli ağda ürünlerinin varlığı söz konusudur. Ayrıca güzellik salonlarında profesyonel kişilere ağda yaptırmak da mümkün olmaktadır.

Sir Ağda Kalıcı Bir Çözüm Müdür?

İstenmeyen tüylerden kullanma konusunda başvurulan en etkili yöntemlerin başında sir ağda gelmektedir. Sır ağda etkili mi sorusunun cevabı merak konusudur.

Sir ağda yapmanın veya yaptırmanın neticesinde sonuç olarak cildiniz diğer seçeneklere göre çok daha uzun süre boyunca ipeksi pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Ancak tam anlamıyla kıllardan kurtulmak adına kalıcı bir çözüm sağlamaz. Ancak sir ağdanın en büyük etkisi kılların tekrara uzama süresini uzatması ve çok daha ince çıkmasını sağlayıcı bir etki ortaya koyması sayesinde daha az görünür bir yapıya sahip olmasına neden olmasıdır.

 

Etiketler: Sir Ağda Gerçekten Söylendiği Kadar Etkili Mi?
Ekim 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR