Toptan Ağda Satışı Nasıl Yapılır?

Toptan Ağda Satışı Nasıl Yapılır?

Ağda, vücuttaki istenmeyen tüyleri almaya yarayan günümüzde özellikle kadınların tercih ettiği bir ürün ve yöntemdir. Ağda bu temizlik için gerçekten çok tutulur çünkü kök dahil tüm tüyleri alır. Günümüzde erkeklerin de güzellik ve estetiğe uyum sağladığı görülüyor ki hem erkekler hem de kadınlar ağda yapıyor.

Ağdanın Tarihi

Eski Mısır'daki kadınlar, istenmeyen tüyleri yapışkan bal ve yağ karışımıyla alırlardı. Orta Doğu'daki kadınlar ise bunun için ılık şeker, limon suyu ve sudan oluşan bir şekerleme karışımı kullandılar. 1922'de Sears adlı bir firma kadınlara tıraş bıçağı satmaya başladı ve onlara istenmeyen tüylerini almaları için acısız bir yöntem sundu. Yalnız bu yöntemin tüyleri arttırdığı ve hızla geri çıkmasına sebep olduğu görülünce ağda günümüze kadar gücünü asla kaybetmedi. Zaten 1960'larda ağda ürünleri günümüzdeki hallerine doğru değişeceği piyasaya çıktı.

Biz de İnci Ağda olarak sizler ile bu geleneğin devamı adına, kendi üretimimiz olan ağdaları paylaşıyoruz. Ağda siparişlerinizi sitemizden perakende veya toptan ağda olarak verebilirsiniz.

Ağdanın Zararları Var Mıdır?

Ağda, kime sorduğunuza ve ağrı toleranslarına bağlı olarak acılı bir işlem olabilir. Kıllar kökünden alındığı için bazı insanlar ağda yapmanın diğer çok kullanılan yöntem olan tıraştan daha acı verici olduğunu söylüyor. Özellikle dikkatli olunmazsa sıcak ağdanın cildinizi yakma ihtimali de var. Nadir de olsa ağda, iltihaplı kıl köklerine, kızarıklığa, kıl dönmesine ve ciltte tahrişe neden olabilir. Bu problemler az görüldüğü gibi çok ciddi olmayıp bir süre ara verildiğinde zaten kendi kendine geçen durumlardır.

Bu problemler genelde doğru ağda seçimini yapamamaktan kaynaklanır. Sitemizde her cilt tipi için özel olarak bizim tarafımızdan üretilmiş İnci Ağda çeşitlerini bulabilirsiniz. Örneğin, genital ve yüz bölgesi için pembe pudralı ürünümüzü veya hassas ciltler için azulen içeren ürünlerimizi korkmadan kullanabilirsiniz. Üstelik toplu ağda siparişi de alıyoruz.

Ağdanın Yararları Nelerdir? 

Ağda ile zamanla cilt daha pürüzsüz hale gelecektir çünkü ağda yapmak ölü derilerin de vücudunuzdan atılmasını kolaylaştırır. Düzenli ağda yapımı sonrasında kıl ve tüyler incelmeye ve azalmaya başlayacaktır. Hatta kendi imalatımız olan ürünlerimizin batıkları da tedavi ettiğini söyleyebiliriz. 

Ağdanın en güzel özelliği ise yapıldıktan sonra bu pürüzsüz temizliği vücudunuzun 3 ila 4 hafta boyunca korumasıdır. Yani sürekli bir uğraşa gerek duymuyorsunuz.

Ağda Nerelerde Kullanılır?

Vücudun herhangi bir bölgesindeki tüyler ağda ile rahatça alınabilir lakin daha yaygın kullanılan alanlar arasında bacaklar, koltuk altı, genital bölgeler ve yüz bulunmaktadır. Ağda yapılacak bölge için özellikle tercih edebileceğiniz ürünlerimiz daha öce de belirttiğimiz gibi mevcut olup bunlar için toptan ağda siparişi de verebilirsiniz. Sitemizde yer alan miktarlardan daha fazla sayıda toptan ağda siparişi vermek isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: Toptan Ağda Satışı Nasıl Yapılır?
Mayıs 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR