Blog Başlık

  • Mayıs 05, 2020

    Kadınlar her zaman, her çağda tüy dökücü yöntemler aramışlardır. Onlar için he zaman sorun olan bu konuya çeşitli çözümler bulunmuştur. Çok kolaya kaçarak jiletle yapılan işlem aslında hemen hemen her gün yapmanız gerektiği için yine vakit kaybı olacaktır. Ama ağda yapmak hem kolay çok vakit almayan hem de uzun süre dayanan bir çözümdür. Kadınlar için çok tercih edilen en eski geleneksel tüylerden kurtulma yöntemi ağda yapmaktır.

    Ağda Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir
  • Nisan 30, 2020

    Günümüzde ülkemizin ve tüm dünyanın etkisi altında olduğu salgın hastalıktan korunmak için evde kalmamız gereken bu zorlu süreçte tüm yaşantımızı durdurmamız gerekiyor. Fakat bu süreçte hala çalışmak zorunda olan ve arada dışarı çıkmak zorunda olan pek çok kişi maske kullanıyor. Fakat günlük kullandığımız maskeler, el dezenfektanları, kolonya ve mendiller tek başına tüm dış etkenlerden korunmamıza çoğu zaman yeterli olmuyor.

    yüz siperlikleri, yüz koruyucuları
  • Nisan 20, 2020

    Kuaföre gitmek birçok kadına meşakkatli bir iş olarak gelebilmektedir. Özellikle iş hayatı olan kadınlar için kuaföre gitmek külfet olabiliyor. Gerek kuaförde harcanan zaman gerek ise işin maddi boyutu da düşündürebiliyor. Gelişen teknolojilerle artık evde kendi kendine bakım yapmak son zamanlarda oldukça trend hale gelmiştir.

    evde bakım yapmak
  • Nisan 13, 2020

    Bakterilerin tüm dünyayı etkisi altına alması ile birlikte ülkemiz de bu durumdan oldukça etkileniyor. Hijyenin öneminin çok daha fazla anlaşıldığı bu dönemde herkes olabildiğince evde kalmaya ve evden çalışmaya dikkat ediyor. Fakat elimizi yıkamayacağımız durumlarda yardımımıza yetişen ve bizi tüm zararlı bakterilerden koruyan el temizleme jeli kullanarak kendimizi koruyabiliriz. Biz evde kendimizi izole ederken dışarda bizim için çalışmak zorunda olan ve sürekli ellerini yıkayacak bir ortam bulamayan pek çok kişinin yardımına bu dezenfektan jeller koşuyor.

    el temizleme jeli, el dezenfektanı, dezenfektan
  • Nisan 06, 2020

    Kadınlar vücut bölgesinde oluşan tüylerden büyük rahatsızlık duyarlar. Çoğu zaman uğraştırıcı nitelikte olan bu tüyleri tamamen yok etmenin yolları aranır. Bu konuda çeşitli uygulamalara başvurulur. Ama sonu hep hüsranla biter. Kişi uğraştığı ile kalır. Tüyler tekrar tekrar çıkmaya, kendini göstermeye devam eder.

    Tüyler, hazırlanan çeşitli kürlerle yok edilmez. Bunun için en etkili yol ağda kullanmaktan geçer. Peki, hangi ağda kullanılmalı, ağda nasıl kullanılır?

    inci ağda nasıl kullanılır
  • Mart 28, 2020

    El dezenfektanı, eldeki virüs ve bakterilerin etkisini azaltmak için kullanılan bir sıvı veya jeldir. İçerisinde bulunan yüksek alkol oranı ile salgın hastalıklara karşı el temizliğinde kullanılmaktadır.

    Dezenfektan kullanımı, bütün dünya ülkelerinde karşı konulamayacak derecede tehlikeli olan ve yayılmaya devam etmekte olan salgın hastalıklardan korunabilmek amacıyla yapılması gereken en ciddi uygulamalardan biridir. Özellikle de toplu yaşam alanlarında bulunan bireylerin ellerine dezenfekte uygulamadan yemek yemeleri ya da ellerini yüzlerine, gözlerine, burunlarına sürmeleri çeşitli hastalıkların yayılmasına sebep olduğu için çok fazla dikkat edilmesi gerekir.

    el dezenfektanı, dezenfektan
  • Mart 23, 2020

    Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan Corona Virüsü ile antibakteriyel jel kullanımı da artmıştır. Dünya genelinde ortaya çıkan Corana virüsten korunmak için antibakteriyel jel kullanımı alışkanlığa dönüştü.

     Antibakteriyel jel çeşitleri, insan kalabalığının fazla olduğu yerlerde, insan vücuduna ve organizma yapısına zarar verebilecek virüs ve bakterilerin oluşmasını engelleyerek el temizliğini sağlamaktadır. Kişisel bakım ve temizliğinde sağlanmasında ilk adım el temizliğinin sağlanmasıdır. Kalabalık ortamlarda, insanların kullandıkları ortak alanlarla temas ettikten sonra eller mutlaka 20 saniye boyunca parmakları ve tırnak içlerine kadar yıkanması gerekir. Suya ve sabuna ulaşılamadığında ise eller antibakteriyel jel ile dezenfekte edilmelidir.

    antibakteriyel jel
  • Mart 13, 2020

    Genel itibariyle Çin merkezli olup, Çin başta olmak üzere bütün dünyayı kavuran korona virüsü daha çok hayvanlar arasında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan bir hastalık durumudur.

    Corona Virüsü Nedir?

    Hayvanlarda da en çok kuş, domuz ve kediler arasında görülür. Solunum yoluyla bulaşan ve ölümle sonuçlanan bir hastalık türüdür.

     

    korona virüsü
  • Mart 10, 2020

    Günümüzde pek çok birey çeşitli cilt sarkmalarından ve vücudun kırışık görünümünüzden şikayetçidir. Normalde çok fazla kiloya sahip olmasınız bile vücudunuzdaki deriler ve dokular kendini güçlü tutmadığı için kendi olduğunuz bedeninizden çok daha kilolu görünmenize sebep olabilir. Bunun nedeni ise ilk olarak de spor yapılmadığı ve hareket halinde olunmadığı için dokularınızın gevşemesi ve sıkı görüntüsünü kaybetmesidir. Cilt dokuları içerisinde biriken toksinler ve benzeri maddeler bunun için olumsuz özelliğe sahiptir. Ciltte ki bu tarz toksinleri atmak pek kolay olmamaktadır. Bu sebeple bu tarz görünümden uzaklaşmak için sıkılaştırıcı jeller tercih edilmektedir.

    Sıkılaştırıcı Jel Nedir?
  • Mart 04, 2020

    Kadınların yıllardır vazgeçemediği bir yöntem olan ağda, artık günümüzde farklı çeşitlerde bizlere sunulmaktadır. Ağdanın acı verdiğini her kadın bilmektedir. Fakat gelişen teknolojilerle birlikte bize en iyi ağdayı sunan inci ağda ile acısız ağda hizmetini bizlere sunmaktadır. İstenmeyen tüylerden hemen kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi inci ağda olmaktadır. Hem ekonomik hem de kolaylık sağlayan ürünlere sahip inci ağdalarını ve ısıtıcılarını tavsiye ederiz.

    Kuaför salonlarında görmeye alıştığımız ağda makineleri artık evlerde de kullanılabilecek boyutlarda bulmak kolaylaşmıştır. Ev ağda ısıtıcıları ile kolayca tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Artık kuaföre para harcamadan tasarruf edip inci ağda ısıtıcısı ile sorunsuz ve acısız şekilde tüm tüylerinizden bile birkaç dakika içerisinde kurtulun.

    ağda, ağda makinesi, ağda ısıtıcısı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR