Blog Başlık

  • Temmuz 21, 2020

    Tatil sezonunun açılması ile birlikte pek çok kişi tatil için hazırlık yapmaktadır. Tatil zamanında yaşanan sıkıntılı durumlardan biri tüylerin çıkma hızıdır. Su ve güneşe maruz kalan tüyler, daha hızlı çıkarak hanımlara sıkıntı vermektedir. Tüy dökücü kremler ve jilet ise 2-3 gün arasında tüyleri eskisi gibi çıkarmaktadır. Yeni nesil ağdalardan biri şeker ağda ise uzun süreli pürüzsüzlük sunmaktadır. İnci ağda ile 4 haftaya kadar tamamen pürüzsüz bir tene ulaşabilirsiniz.

    Şeker Ağda ile Yaz Tatili Bakımı
  • Temmuz 16, 2020

    Yaz sezonunun açılması ile birlikte pek çok kadın tatil hazırlığı yapmaktadır. Tatil sezonunda tüylerin alınması için pratik ve hızlı çözüm arayan hanımlar için yeni geliştirilen inci minik şekerli ağda tatil çantalarında yerini almaktadır. Tatil süreci boyunca cildin pürüzsüz ve tertemiz olmasını sağlayan minik şekerli ağda günün kurtarıcısı olarak her yerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Küçük olması ile tatil çantalarında çok yer kaplamayarak, cildin her daim temiz gözükmesini sağlamaktadır.

    Minik Şekerli Ağda
  • Temmuz 07, 2020

    İstenmeyen tüylere karşı tercihiniz ağda ise tüyleri kökünden kaliteli bir ağda kullanımı ile bu tüylerden sağlıklı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Elde ettiğiniz pürüzsüz ve tüysüz görünüm, yaklaşık 3-4 hafta sizinle birlikte. Ağda kullanım sonrasında eğer cildinizde ağda kaynaklı herhangi bir morluk oluştu ise kesinlikle moralinizi bozmayın ve kaygıya kapılmayın. Böyle bir durum karşısında ağda morluğu nasıl giderilir konusunda araştırma yapabilir ve bu tarz morlukları kolayca kısa sürede giderebilen etkili uygulamaları öğrenebilirsiniz.

    ağda sonrası morluk
  • Haziran 30, 2020

    Bazen hormonların etkisi ile bazen de genetik olarak bayanların istemediği halde kıl, tüy çıkmaktadır. Öyle ki bu durum bir çok bayan ve genç kız tarafında can sıkılan bir durum haline gelmiştir. Kıllardan kurtulmak için bir çok yol deneyen bayanlar, bazen tehlikeli yol olsa da jilet tarzı ürünler kullanmak zorunda kaldılar.

    Pratik Ağda Seti
  • Haziran 24, 2020

    Kadınlar güzelliklerine her zaman çok dikkat etmişlerdir. Benzersiz ve güzel bir cilde sahip olmak isteyen kadınların pek çok farklı yöntemleri vardır. Özellikle istenmeyen tüylerden kurtulmak adına kalıcı çözümler aranır. Bu çözümlerin ise cilde zarar vermemesi gereklidir. Aynı zamanda yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak adına birden farklı yöntem vardır. Ama yüzdeki tüylerden kurtulmanın en etkili yolu ise şüphesiz ağdadır. Ağda ile birlikte yüzdeki istenmeyen tüylerden uzun süre kurtulmak mümkün.

    yüz için ağda
  • Haziran 17, 2020

    Kadınlar cilt bakımlarına oldukça dikkat ediyorlar. Özellikle yaz aylarında ciltteki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğru yöntemler kullanılmalıdır. Her yaştan kadınlara uygun ağda seçenekleri bulunuyor.

    Cilt tahrişi
  • Haziran 04, 2020

    Günümüzde pek çok hanım evde ağda yöntemi ile tüylerini almaktadır. Ağda yaparken ihtiyaç duyulan malzemelerin kalitesi ve çeşidi de tüylerin çıkma hızını etkilemektedir. Kullanılan ağda bezleri ise bu malzemeler arasında en önemli konudur. Eski yöntemlerden biri olan sir ve şeker ile hazırlanan ağdalar için yıkanabilir bezler bulunmaktadır. Bunun ile birlikte kullan at ağda bezleri, elle ısıtılıp hazır hale getirilen ağda bezleri piyasada bulunan ağda bezi çeşitleri arasındadır.

    Ağda Bezi Çeşitleri ve Fiyatları
  • Mayıs 26, 2020

    Tüy alma işlemi kadınlar için oldukça önemlidir. Özellikle kıl tipine ve uzunluğuna göre kılların alınması için çeşitli yöntemler geliştirilmiştir. Tüy alma yöntemleri başlıca, tıraş bıçağı, lazer epilasyon, makine, cımbız, latex eldiven ve tüy dökücü kremlerdir. Tüy dökücü kremler ve tıraş bıçağı cilt üzerindeki tüyleri yarıdan alması ile pratiklik sunmaktadır. Fakat bu durum tüylerin daha hızlı ve sert çıkmasına neden olur. Daha iyi ve uzun süreli sonuç görmek isteyen kişiler için önerilmez. Bu yöntemlerin yanı sıra daha kalıcı ve kesin sonuç sunan ağda, geçmişten günümüze en çok tercih edilen tüy alma yöntemlerindendir.

    tüy alma yöntemleri
  • Mayıs 18, 2020

    Kadınlar kişisel bakımlarına oldukça özen gösteriyorlar. Temiz ve sağlıklı bir cilde kavuşan kadınlar pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterler. Kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak adına pek çok epilasyon yöntemini kullanıyorlar. Vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulmak adına pek çok epilasyon türü kullanılabiliyor. Aynı zamanda çeşitli ağda türleri de bu tüylerden kurtulmak için kullanılıyor. İstenmeyen tüyler için kalıp ağda da kullanılabiliyor. Ayrıca inci ağda çeşitleri ile birlikte istenmeyen tüylere veda edilebilir. 

    evde ağda yapm
  • Mayıs 15, 2020

    Günümüz koşulları içerisinde virüslerden korunmanın en etkili yollarından biri el ve vücut temizliğinin yanında dezenfektan ve alkol kolonya kullanmaktır. Kolonya kullanımı virüslerin hemen hemen tamamının ölmesine sebep oluyor. Özellikle kullanım kolaylığı olan kolonyalar oldukça dikkat çekiyor. Sprey şişesinde bulunan kolonyalar kullanım açısından oldukça pratik ve daha hijyenli oluyor.

    kolonya
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR