Blog Başlık

  • Ekim 19, 2020

    İstenmeyen tüylerden kurtulmak için yapılan ağda adı verilen yapışkan malzemedir.

    Ağda Nasıl Hazırlanır?

    En bilinen ağda su, şeker ve limonla hazırlanan ağda çeşididir. Fakat ısıtmayla eriyen ve kullanımı kolay olan ağda çeşitleri de vardır.

    Ağda Makinesi Nasıl Kullanılır
  • Ekim 16, 2020

    Sir ağda her kadının ihtiyacı ve aynı zamanda korkulu rüyasıdır. Yazın sıcağında yapış yapış olan ağdalar kadınları çok rahatsız etmektedir. Evde yapılan ağda setlerinin uzun sürede ısınması, ağdanın çok yavaş erimesi çabuk ve pratik ağdayı imkansız hale getirmektedir. Kadınlara özel üretilen inci pratik ağda seti; hemen ısınması, ağdanın çabuk erimesi ve yapış yapış olmaması sebebi ile ağdanın en pratik hali olmaktadır.

    İnci Pratik Ağda Seti
  • Ekim 08, 2020

    Hanımların en çok kullandığı tüy alma yöntemlerinden biri olan jilet, cildin zaman içerisinde kararmasına ve lekelenmesine neden olmaktadır. Ağda ve jilet kullanıma bağlı olarak cildin zaman içerisinde kararmaya başladığını gören hanımlar kararma önleyici ürünlere yönelmektedir. İnci ağda tarafından geliştirilen beyazlatıcı krem tüy alımından sonra kullanılarak kıl köküne nüfus etmektedir. Kıl köküne ulaşan beyazlatıcı krem, cildin tahriş olan kısmını tedavi ederek kararma yaşanmasını da önlemektedir.

    İnci Beyazlatıcı Krem
  • Eylül 29, 2020

    Tüy problemlerini kendi kendimize çeşitli yöntemlerle halletmeye çalıştığımız bu dönemde bu konuya çok ciddi yatırımlar yapıp zaman harcamaktayız. Bugün dünyada hemen hemen her kadın bu konu üzerinde farklı yollara başvurmakta, farklı farklı çözüm önerileri aramakta. Ancak bu arayış ciltlerine ve tüy köklerine zarar verebilecek uygulamalara mahal verebilmektedir. Bu yüzden yollardan ve bu arayıştan belki de en hesaplısı ve en sorunsuzu milyonlarca kadının tercihi olan ağdadır.

    Tüy Problemleriyle Baş Etme
  • Eylül 21, 2020

    Ağda eskiden beri kadınların tüylerini almak için kullandığı bir malzemedir. Ağda yapmak tüylerin hem geç çıkmasını sağlar hem de hijyenikliği arttırır. Ağda oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. İster kuaförde isterseniz evde bakımınızı yapabilirsiniz. Kuaföre gitmek şu dönemde çok tehlikeli olabilir. Kullanılan malzemeler tek kullanımlık ve kişiye özel olmalıdır. Bunu göze almamak için evde kendiniz bakım yapabilirsiniz. Üstelik en az acıyla ve en pratik haliyle. Pudralı inci ağda kaş bıyık için oldukça uygundur. Çünkü pudralı ağda hassas ciltlere ve ince deri bölgeleri için kullanılmaktadır.

    İnci Pudralı Ağda ile Evde Bakım
  • Eylül 16, 2020

    Pandemi sürecinde evde kalan ve çalışma hayatından uzaklaşan kişiler için işe dönüş temalı kişisel bakım süreci başlamaktadır. Özellikle iş hayatına daha iyi bir şekilde dönmek ve pandemi sürecinde yaşadığı buhranı atmak isteyen kişiler bu dönemde kendini yenileme sürecine girmektedir. Kişisel bakım işlemleri ile iş hayatındaki motivasyonunu geri kazanmak isteyen hanımlar için en önemli adım istenmeye tüylerden kurtulma sürecidir.

    İş Hayatına Dönüş İçin Kişisel Bakım
  • Eylül 05, 2020

    Erkeklerde inci ağda kullanımı; İnci ağda erkeklerin yeni gözdesidir. Şimdi daha bakımlı erkeklerle tanışıyoruz. Her kuaförün inci ağda kullandığını gördük. Geçmişte erkeklerde ağda işlemi sadece damadın tıraş olması için kullanılıyordu. Siyah inci ağdası, yüzü hem ağrısız halde hem peeling etkisi ile erkekler arasında çok popülerdir. Siyah inci ağdası burun kıllarını alırken uygulaması kolaydır, berberlerin ve iyi bakımlı erkeklerin favori ürünlerinden biridir.

    Erkeklerde İnci Ağda ve Kullanımı
  • Ağustos 25, 2020

    Bir kadının bedeninin yenilendiği ve yoğun hormon değişikliklerinin yaşandığı dönem anlamına gelen regl dönemi kadınlar için çok hassas bir dönemdir. Bu sebepten dolayı regl dönemine yakın ya da regl döneminde alınan tüyler daha yoğun çıkacaktır. Regl döneminin bitmesinin ardından iki ya da üç gün içerisinde vücut kendi dengesine kavuşacaktır. Bu süreden sonra ağda işlemini yaptırılması daha sağlıklı ve daha uzun süreli olacaktır.

    Regl Döneminde Ağda
  • Ağustos 16, 2020

    Tüylerinden hızlı şekilde kurtulmak isteyen hanımların ilk tercihi olan ağda, farklı çeşitleri ile cilt tipine uygun şekilde tasarlanmıştır. İçeriğinde bulunan besleyici maddeler ile ciltdokusuna zarar vermeden tamamen pürüzsüzlük sağlamaktadır. Cilde nem ve parlaklık kazandıran inci ağda ürünleri, tüylerin kökten uca alınmasına da yardımcı olmaktadır. Ağda işlemlerinden sonra kullanılan ürünlerden biri ise ağda yağı ve nemlendiricidir. Ağda kalıntılarını tamamen ciltten temizleyen bu ürün aynı zamanda ciltteki kızarıklıkları da gidermektedir.

    İnci Ağda Yağ
  • Temmuz 27, 2020

    Ağdanın acısız ve zahmetsiz uygulaması ile roll on ağda tam anlamıyla cilde pürüzsüz bir dokunuş sağlamaktadır. Roll on ağda yeni nesil ağda çeşitleri arasında en pratik uygulama sunan ürünlerden biridir. Yalnızca 5 dakikada hızlı bir şekilde tüylerinden kurtulmak isteyen hanımlar için geliştirilmiş roll on ağda son dakika gecikmelerini önleyerek zamandan tasarruf sağlamaktadır.

    Roll On Ağda Seti
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR