Hassas Ciltlere Uygun Ağda

Hassas Ciltlere Uygun Ağda

Kıllar, kadınlar için korkulu rüyalar arasında yer almaktadır. Bu yüzden ağda türüne başvurmaktadırlar. Ağda seneler öncesinden bilinen bir kıl alma yöntemidir. Ancak ağdanın acılı olmasından ötürü gelişen teknolojiyle beraber buna da bir çözüm getirilmiş durumdadır. Hassas ciltler için ağda üretimi yapılmaya başlanmış olup, her kadın bu ağdaları kullanmaya başlamıştır. Hassas ciltler için ağda boncuk ağda şeklinde tanımlanabilir.

Boncuk Ağda Hakkında 

Boncuk ağda, başka ağdalara göre, biraz daha pahalıdır ancak işlem yapılırken daha az ağrıya neden olur. Boncuk ağdanın ünlü olması adına bir diğer neden ise, hassas ciltlerde kıl kökleri çıkarılırken yumuşak dokunuş sağlamasından ötürüdür. Bundan ötürü yüz, koltuk altı, genital bölge gibi hassas kısımlar ağrısız bir şekilde alınabilmektedir. Evde rahat ve acısız biçimde ağda yapmak isteyenler bu ağda metodunu denemelidirler.

Boncuk ile Sir Ağda Arasındaki Fark

Geleneksel şekilde eski zamanlardan beri kullanılan Sir ağda çeşidi ve şu an oldukça ünlü halde olan boncuk ağda türlü yönlerden değişiklik gösteriyor.

Boncuk ağda el ile sir ağda ise ağda bezi ile kullanılan ağda türüdür.

Boncuk ağdanın içerisinde şeker içeriği bulunmamaktadır. Ancak sir ağda için aynı şeyi söylemek mümkün değildir.

Sir ağda içerisindeki şeker içeriğinden ötürü kıl köklerini beslemektedir. Ancak boncuk ağda içerisinde şeker olmadığından ötürü aynı etkiyi sağlamamaktadır.

Boncuk Ağda Kullanımı

Etap: Boncuk ağda başka ağdalar da olduğu gibi özel ağda ısıtıcısı ile ısıtılmalıdır. Ağda ısıtıcısı iyi bir şekilde ısındığı zaman içine üç yemek kaşığı kadar boncuk ağda konur. Boncuk ağdanın 15 ile 20 dakika boyunca bekletilmesi tavsiye edilir. Daha sonra oda sıcaklığı ayarına alınmalıdır.

Etap: Özet ile boncuklar kalınlaşacak ve eriyecek kıvama geldiği zaman kullanıma hazır hale gelmiş olacaktır.

Etap: Bir spatula desteği ile ağda kıl köklerinin uzamış olduğu yöne doğru uygulanır. Çekilecek bir uç bulunmadığından ötürü ağdanın uç bölümünde bir kalınlık bulundurulmalıdır.

Etap: Ardından ağda kılların olduğu yönün ters yönünde doğru biçimde normal ağda işlemi uygulanır gibi uygulanır. İstenmeyen kıllar çıkana dek bu işlem tekrar edilmelidir.

Boncuk Ağda Kullananların Yorumları 

Boncuk ağda yöntemini kullanan kişilerin, bu ağda çeşidi ile alakalı yorumlarının oldukça olumlu olduğunu söylemek mümkün ve kesindir. Boncuk ağdayı kullanan kişiler, bu ağdanın başka ağdalara nazaran daha kolay, acısız ve pratik olduğunu, kıl köklerini de giderek azalttığını belirtmektedirler.

Boncuk ağdayı kullanan pek çok kişi diğer ağdalara nazaran daha az acı verdiğini söylemektedirler. Fakat dikkat edilmesi gereken bir konu var. Boncuk ağda kullanımı yapılırken en dikkat edilmesi gereken husus cilt tipine uygun boncuk ağdanın kullanılmasıdır. Cilt tipine göre boncuk ağda tercihi yapılırsa herhangi bir problem yaşanmayacaktır. Bu şekilde boncuk ağda kullanımı rahatça gerçekleştirilebilir.

 

Etiketler: Hassas Ciltlere Uygun Ağda
Ekim 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR