Tatilde Pürüzsüz Ciltler

Tatilde Pürüzsüz Ciltler

Yaz aylarının gelmesi ile beraber özellikle kadınlar pürüzsüz bir cilde sahip olmaya çalışır. Yaz aylarında cildin daha hassas olmasından dolayı yapılacak işlemlere de çok dikkat etmek gerekir. Bu hususta ağda işlemleri çok önem kazanır. Çünkü pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterken, kızarıklık dolu, sivilceli ve sağlıksız bir tene sahip olmak istemezsiniz. Bunun için hem cildinizi koruyan hem de pürüzsüz hale getiren ağda yöntemlerini denemelisiniz.

İnci ağda çeşitleri cildi pürüzsüz yaparken aynı zamanda da cildin yaz güneşine karşı korunmasına yardımcı olur. Özellikle cilt tipine göre seçilen ağdalar cilt konusunda daha hassaslık gösterir.

TATİLDE PEELING ETKİLİ AĞDA KULLANIMI

Tatilde ağda yaptırmak isteyen ve cildi hassas olan kişiler peeling özellikli ağdaları tercih edebilir. Bu ağdalar cilt yüzeyinde kızarıklık ve sivilce yapmaz. Özellikle yaz aylarında uygulanan ağdalar daha fazla kızarıklığa ve sivilceye yol açar. Bu durumu önlemek için ideal ağda türü peeling özellikli ağdalardır.

Peeling özellikli ağdalar, ağdanın yapılışını da kolaylaştırır. Kolaylıkla cilt yüzeyinden soyulabilen ağdalar sayesinde ciltte hasar oluşmaz. Yaz ayları için de oldukça kolay bir kullanım sunar. Besleyici özelliği sayesinde de cildin ağda nedeniyle kurumasını önler. Hassaslığı büyük ölçüde giderir.

TATİLDE HASSAS BÖLGELERE DAHA ÇOK DİKKAT EDİN.

Tatilde ağda yapacaksanız ve hassas bölgelere uygulayacaksanız daha çok dikkat etmek gerekir. Çünkü hassas bölgelerdeki deri oluşumu daha ince olduğu için bu bölgeler daha çok kızarıklığa neden olmaktadır.

Genital bölgeler vücutta en hassas bölgeler olarak kabul edilir. Genital bölgeler için tatilde ağda yapacaksanız mutlaka hassas içerikli inci ağda çeşitlerini kullanmalısınız. Hassas inci ağda çeşitleri bu bölgeler üzerinde daha kolay ağda yapılmasını sağlayacaktır.

Yaz aylarında genital bölgelerde kızarıklıklar fazlaca görülür. Özellikle ağda sonrası hem acı hem de kızarıklıklar yoğunlaşır. Bu durumu önlemek için ağdanın hazırlık aşaması da önem kazanır.

GENİTAL BÖLGE TEMİZLİĞİNDE DOĞRU HAZIRLIK

Genital bölge için ağda yapacaksanız hazırlık aşaması oldukça önemlidir. Çünkü, genital bölge sadece ağdadan değil çevresel faktörlerden de etkilenir. Bu nedenle ağda yapmadan önce cildinize uygun İnci ağda türünü seçmelisiniz. Ağda türünden sonra ise özellikle kendi başınıza yapacağınız ağda için uygun ortamı yaratmalısınız.

Ağda evde yapılacaksa mutlaka steril bir ortam hazırlanmalıdır. Tozlu ve kirli ortamlarda cildinizin tahriş olması da muhtemeldir. Bu nedenle hem cildinizde hem de ortamda temizliğe dikkat etmelisiniz.

Ağdaya başlamadan önce cildinizin de temizliğinden emin olmalısınız. Ilık bir su ile vücudunuzu yıkamak daha doğru olacaktır.

 

Etiketler: Tatilde Pürüzsüz Ciltler
Ekim 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR