Hazır Ağda Çeşitleri, Kullanımı ve Özellikleri

Hazır Ağda Çeşitleri, Kullanımı ve Özellikleri

Piyasada en iyi hazır ağda adı ile lanse edilen ve satışı gerçekleştirilen özel ürünler bulunuyor. İlgili dükkanlar dışında bu ürünlere erişim online mağazalar aracılığıyla da gerçekleştiriliyor. Özel kutularında alıcılara sunulan bu ürünler temelde kadınlara yönelik olsa da günümüzde erkeklere özel ağda çeşitleri de bulunuyor. Bir alana bir bedava şeklinde arz edilen kampanyalar da mevcut.

Hazır Ağda Ürünleri ve Çeşitleri

1- Pudralı ağdalar: İlk en iyi hazır ağda seçenekleri arasında pudralı ağdalar yer almaktadır. Yeni nesil olan bu ürünlerin saklanması da kullanımı da son derece pratiktir. Özellikle hassas bir cilt yapısına sahip olan kadınlar sıklıkla bu ürünleri tercih ve talep ediyorlar. Aynı zamanda uygulanan bölgeleri çok daha az tahriş ettiği için de yoğun bir kullanım ağına sahiptir.

2- Hassas ve normal ciltlere özel ağdalar: Raflarda yer alan ağdalar hassas ve normal ciltlere özel olarak ikiye ayrılmaktadır. Fiyat fark ödenmeksizin her iki üründen biri satın alınabilir.

3- Partiküllü ağdalar: Partiküllü ağdaların en önemli özelliği soyulabilir olmasıdır. Aynı zamanda peeling etkisi yaratan çok yönlü bir üründür. Cildin tamamında isteğe ve ihtiyaca bağlı olarak uygulanabilir. Sonrasında hem pürüzsüz hem de canlı bir cilt yapısına erişmek isteyen kadınlar için idealdir.

4- Sıcak ağda: Son seçenekler arasında sıcak ağdalar yer alıyor. Genellikle kuaför salonlarında ve güzellik merkezlerinde kullanılmaktadır. Hazırlanma süresi olduğu için evlerde uygulanmaya uygun değildir. Ancak etkileri diğer ağda ürünlerine oranla çok daha derin ve kalıcıdır.

Ağdalar ve Satın Alma Seçenekleri

Kategorilerde en iyi hazır ağda adı ile satışa çıkarılan ürünleri ağda bantları ile beraber çok daha hesaplı bir şekilde satın almak mümkündür. Bu bantlar ile birlikte uygulaması evlerde ve kişisel yaşam alanlarında mümkün olmaktadır. Söz konusu ürünler çeşitli kampanyalar ve indirimli fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Özellikle ikili ve üçlü paketleri satın alan müşterilere yüzde ondan başlayıp yüzde otuza varan indirimler yapılıyor. Her biri kendine özgü bir kutuda sahiplerine ulaştırılmaktadır. Türkiye’nin her yerinden sipariş vermek mümkündür. En geç 2 iş günü içerisinde ücretsiz kargo ile birlikte teslim alınabilir.

Vücut İçin Ağdalar ve Bantları

Son derece ekonomik ve kullanışlı olan vücut için özel ağda bantları da seçeneklerin bir diğer kolunu oluşturuyor. Bu ürünlerin kadınlar ve erkekler tarafından kullanılabilir. Bantların üzerindeki ağda her an kullanıma hazırdır.

Sir Ağda Ürünleri ve Kullanım Özellikleri

Ham maddesi bal mumu olan bu ağda çeşitleri kadınların halen bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor. Çok daha az can acısı ile pratik bir şekilde ağda işlemlerinin tamamlanmasını sağlamaktadır. İçerisinde hiçbir kimyasal madde barındırmaması da doğal ve sağlıklı kullanımların önünü açmaktadır. Tıpkı diğer ağda ve bantları gibi online pazarlardan anında sipariş edilebilir. Cildi nemlendiren ve tazeleyen etkileri de mevcuttur.

 

Etiketler: Hazır Ağda Çeşitleri, Kullanımı ve Özellikleri
Ekim 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR