Pudralı Ağda Nedir, Nasıl Kullanılır?

Pudralı Ağda Nedir, Pudralı Ağda Nasıl Kullanılır

Ağda, eski zamanlardan bu yana kadınların vücutlarındaki belirli bölgelerinde oluşan tüyleri almak için kullanılan bir aracıdır. Ağdanın gelişimi de eski zamanlardan kalan kullanım şekline bağlı olarak değişmektedir. Ağdanın acı oranı her kadının dayanabileceği türden değildir. Aslında bir yara ağrısı kadar büyük değildir, ancak derinin ince oluşu, acıya katlanma eşiği gibi etkenler ağda kullanımının belirleyicisi olmaktadır. Toptan kuaför malzemeleri satışını gerçekleştiren kimseler acı eşiğinin azaltılması hususunda ekstra farklı ürün, aksesuarda sunmaktadır.

Pudralı Ağda, Pudrasız Ağda Farkı Nedir?

Toptan ağda satın alan kadınlar ve işletmeler ağdanın iki farklı türünü farklı sayılarda almayı arzu ederler. Peki, bunun sebebi nedir? Pempe pudralı ağda ile pudrasız ağda arasındaki fark nedir? Pudrasız ağda eski dönemlerde kullanılan ağda gibidir. Yalnızca tüylerin alınmasına odaklıdır. Kadınların acı eşiği ve derilerinde oluşan tahriş düşülmez. Ancak pudralı ağda özellikle de pempe pudralı ağda, hem tüyleri alır, hem de acı hissinin azaltılmasını sağlar.

Ağda Yaparken Oluşan Ter Nasıl Yok Olur?

Pempe pudralı ağda yaparken, ağda yapılan bölgede ter oluşumu söz konusu olur. Ter oluşumu ise derinin ıslanmasına sebep olur. Islanan deri ise; ağdanın yapışmasını ve olan tüylerin ağdaya yapışmasını engeller. Bu sayede tüyler ağda ile alınmamış olur. Ağda yaparken oluşan terin yok edilmesi eski zamanlarda çokta mümkün değildi. Ancak pudralı ağdanın çıkması ile birlikte ter oluşumunun engellenmesi de söz konusu oldu. Ağda yapılacak bölgeye pudra uygulaması yapılması, bölgenin terinin pudra tarafından çekilmesini sağlar. Ve deriyi yumuşatır. Yumuşamış ve terden arınmış deri ağda ile çok daha kolay ve acısının temizlenir.

Toptan Ağda Alımında Neye Dikkat Edilmelidir?

Toptan kuaför malzemeleri satışı yapan yerler, toptan ağda satışı da yapmaktadır. Toptan ağda satışı yapan yerler sizlere çok daha uygun fiyat vereceklerdir. Ağdaların tekli alımlarında ağdanın pudralı, pudrasız ve farklı özelliklere sahip oluşuna göre değişim göstermektedir. Ancak toptan ağda alımlarında bu değişim çok fazla cebi yakacak kadar olmaz. Çok daha uygun fiyatlara çok daha fazla kaliteli ağda alışları gerçekleştirebilirsiniz.

Naturel Ağda Nedir?

Eski ağda çeşitleri natürel sir ağda şeklindedir. Pudralı ağdaların natürel ağdalardan farkı vardır. Hem pudralarının rengi hem de işlevsel özellikleri bakımından natürel olmayan yeni ağda türleri fonksiyonu bakımından natürel olan ağdalardan çok daha iyi ve kullanışlıdır. Toptan kuaför malzemeleri satan yerler bu ayrım konusunda ekstra bilgi vermektedir.

Ağda Yaparken Hijyen Nasıl Sağlanır?

Ağda yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şey hijyendir. Hijyenin sağlanılması ise; mutlaka ilk adım olarak ağdanın yapılacağı yerin temiz olması ile başlar. Ağda bezleri, ağda kağıtları veya sizin ağda yaparken çekmenize yardımcı olan aracı madde her ne ise ikinci madde olarak onun kullanımına dikkat etmeniz gerekir. Eğer ağda aracı malzemesi temiz ise ve her bölge için bir kez kullanılıp atılır ise ağda hijyenik bir şekilde yapılmış olur. Ağda yaparken mutlaka ağız bezi kullanmalısınız. Ve ellerinizi belirli aralıklar ile yıkamalısınız.

Pudralı ağda çeşitlerimizi incelemek ve indirimli fiyatlarımızı kaçırmamak için tıklayın!

Soyulabilen Pudralı İnci Ağda Seti Soyulabilen Pudralı İnci Kalıp Ağda Seti Pudralı Konserve Sir Ağda

Etiketler: pudralı ağda, pudralı ağda nasıl kullanılır
Şubat 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR