Yüzdeki İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulunur?

Yüzdeki İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulunur?

Yüz kılları kelimenin tam anlamıyla büyük bir sorundur. Yüzümüz, insanların bizimle ilk tanıştıklarında gördükleri ilk şeydir. Ve çoğumuz dünyanın bizi yüz kılı olmadan görmesini tercih ederiz. Bu yüzden yüz tüyleri nasıl alınır çok önemli bir konudur.

Yüzdeki İstemeyen Tüylerin Alınma Yöntemleri

Bunları çıkarmak için pek çok yöntem bulmak şaşırtıcı değildir: onları epilatör, cımbız, ağda, şeker, iplik ile epilasyon yapabilir, yakabilir, tıraş edebilir ve hatta sarışın yapabilirsiniz; ayrıca kremler, lazer, yoğun darbeli ışık, elektrolizler veya makyaj malzemeleri de kullanabilirsiniz. Tıraş gibi yüzey temizleme yöntemleri hızlı ve kolaydır ancak tüyler çok çabuk uzar. Epilatör veya ağda gibi kök giderme yöntemleri dayanıklıdır, ancak epilatörde olduğu gibi kendinizi ağda yapmak karmaşık ve evde yapmak zordur. Kullanımı kolay olsa da, genellikle hantaldır ve hızlı rötuşlar için ideal değildir. Yüz tüyü alma için çeşitli yöntemler bulunmaktadır.

Tüylerden Kurtulmak İçin Doğru Olan Yöntemi Seçme Konusunda Tavsiyeler

l Tıraş, bu sistem, yumuşak cilt için tüyleri alır, ancak yalnızca bir ile iki gün arasında etkisi sürer. Bu da pürüzsüz cildi korumak için sürekli olarak bu işleme devam etmeniz anlamına gelmektedir. İpucu: Tahrişi önlemek için tüylerin uzama yönünde tıraş edin.

l Ağda daha uzun süre dayanıklıdır (4 haftaya kadar). Ancak ağda tarafından yakalanabilmesi için tüylerinizin en az 0,5 mm uzunluğunda olması gerekir. Bu, tekrar almak için tüylerin birkaç hafta uzamasına izin vermeniz gerektiği anlamına gelir. İpucu: İlk kez yapıyorsanız, ağdayı yüzünüzün geniş bir bölgesine uygulamadan önce test ettiğinizden emin olun.

l Epilasyon cihazı tüyleri kökünden alır, böylece uzun süre kalıcıdır (ağda gibi, 4 haftaya kadar), ancak iyi haber, tüylerin yeniden büyümesini beklemenize gerek olmamasıdır! Tüyler daha kısa olduğunda ağda yapabilirsiniz: 0,02 mm! Ve cımbızdan daha hızlı. İpucu: Daha hoş bir his için epilasyon yaparken cildinizi gerin.

l Lazer cihazı ile yüzdeki tüylere atış işlemi yapılarak da yüzdeki tüylerden kurtulmak mümkündür. Bu işlemde tüyler uygun bir ekipman ile kısaltılır ve atış işlemi gerçekleştirilir. Bir süre sonra tüyler kendiliğinden dökülür. Belirli süreler ile tekrarlamak gerekir.

Evde pratik bir şekilde yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak için İnci Pratik Ağda Setimizi öneririz. Pratik kullanımı ile evde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürün hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için tıklayın!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: Yüzdeki İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtulunur?
Şubat 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR