Yeni Nesil Ağdayla Acı Yok

Yeni Nesil Ağdayla Acı Yok

Klasik ağda, vücut kıllarının yapışkanlı bir hamur, bant ya da bez vasıtasıyla alınması işlemidir. Her bölgeye göre hissi değişse de genellikle acılı bir süreçtir. Modern ağda ise size bütün bildiklerinizi unutturacak düzeyde. Daha az acılı ağda tercih edenler için bezsiz ağda yeni formülüyle hizmetinizde.

Hem ucuz, hem ev ortamında hem de acısız ağda için tavsiye edilen bezsiz ağdanın işlemi oldukça pratik ve kolaydır. Türkiye’de ilk kez İnci Ağda tarafından piyasaya sürülen bu soyulabilir ağda yöntemiyle kıllar kökünden alınır. Üstelik vücudun her yerinde kullanılabilir, hiçbir kimyasal madde barındırmaz, tamamen sağlıklıdır. Cilde yönelik hiçbir türde hasar bırakmaz, tahriş meydana getirmez.

Ağda sonrası kadınların kabusu haline gelen sivilce oluşumunu engellemektedir. Bir diğer avantajlı tarafıysa kılların ve tüylerin ne yöne uzuyorlarsa uzasınlar normalden daha geç çıkmasını sağlamaktadır.

Bezsiz Ağda Nasıl Kullanılır?

Peki bezsiz ağda nasıl uygulanır? İnci Ağda’dan bezsiz ağdayı satın aldığınız takdirde yanında ağda ısıtıcı makinesi hediye edilir. Bu makineye ağdayı koyarak ısıtınız. Daha sonra çubuğuyla ağdayı alınız ve (örneğin) kaşlarınızın ortasına az bir miktar, tek tabaka olarak sürünüz. Yalnızca tek kat yetecektir. 1 dakika sonra ağda yapışacak ve yok etmek istediğiniz tüyleri özel formülüyle saracaktır. Şimdi çok hızlı çekmenize gerek olmadan ağdayı soyunuz.

Hiçbir acı hissetmeden ağdanın tüylerinizi kopardığını göreceksiniz. Aynı işlemi vücudunuzun istediğiniz yerine uygulayabilirsiniz. Eski ağdalar gibi çok hızlı çekim yapmadığınız için vücudunuzda sarkma oluşturmaması en önemli özelliğidir. Aynı zamanda gözeneklerinizi açmaz ve çatlak ya da boşluk oluşturmaz. Bu da bölgenin kan toplamaması anlamına gelmektedir. Her ağda tabakası bir kere kullanılır ve çöpe atılır. Daha sonra bölge temizlenir ve işlem tamamdır.

İçeriğinde Ne Bulunuyor?

Bezsiz ağda tamamen doğal reçineden üretilmektedir. İçinde şeker yoktur. Bu da vücudunuzun her alanıyla dost olduğu anlamına gelir. Pratik ve hızlı çözüm ürettiği için İnci Ağda kalitesiyle aldığınız bezsiz ağdayı dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

İş yerinde, evde, sahilde ya da tuvaletini kullanabileceğiniz her yerde çıkarıp 5 dakikada uygulayabilirsiniz. Ağdayı sadece kadınlar değil, vücut kıllarından kurtulmak isteyen erkekler de kullanabilmektedir. İster kaş, ister göğüs, ister koltukaltı ya da sırt kılları için uygundur. İlk 5 dakikada oluşacak kızarıklık daha sonra hiçbir uygulama olmaksızın geçer. Bunun dışında hiçbir tahribat meydana getirmez. İnci Ağda’nın 4 renk seçeneği bulunmaktadır.

Siyah, yeşil, sarı ve pembe renk tonlarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu renkler aynı zamanda cilt tiplerine göre sıralanmaktadır. Pembe Pudralı ağda cinsel bölge ve yüz bölgesi için (hassas noktalar) özel olarak formüle edilmiştir. Sarı Naturel ağda, özellikle sert tüy çıkan bölgelerde kullanım içindir. Örneğin ense bölgesi ya da bacak bölgesidir. Siyah Peeling ağda ölü derilerin oluştuğu bölgeler için özel olarak üretilmiştir.

Son olarak Yeşil Azulen ağda ise, cilt hassaslığı yaşamayan herkesin tüm bölgelerde rahatça kullanımı içindir. Dilerseniz ağda sonrasında tüylerinizin çıkmasını iki kat daha geciktirmek için tüy geciktirici sprey de edinerek kullanabilirsiniz. Böylece tüylerinizi 3 aya kadar geciktirebilmeniz mümkündür. Cilt tipine ve tüy sıklığına göre bu süreç değişim gösterebilmektedir.

 

Etiketler: Yeni Nesil Ağdayla Acı Yok
Ekim 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR