Tüy Dökücü Kremler Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey

Tüy Dökücü Kremler Hakkında Merak Ettiğiniz Her şey

Günümüzde kadınlar için tüylerinden kurtulurken aynı zamanda bu işleme fazla vakit ayırmaktan kaçınmak da oldukça önemli bir hal almış durumdadır. Tüylerden kurtulurken, işlemin kısa sürmesinin yanında, aynı zamanda sonucun uzun vadeli devam etmesi de önem arz etmektedir. Tüylerden kurtulmanın en pratik ve etkili yolu ise, tüy dökücü kremlerden destek almaktır. Tüy dökücü kremler hakkında tüm merak ettiklerinizi yazının içeriğinde bulabilirsiniz.

TÜY DÖKÜCÜ KREMLER HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN DOĞRULAR NELERDİR? 

Tüylerin kökünden alınması, batık gibi oluşumların olmaması adına tüy dökme işlemine başlamadan önce, işlemin uygulanacağı bölgenin krem ve kirden arındırılması şarttır.

Bunun yanı sıra işlemin yapılacağı bölgeyi ılık suyla yıkar ya da duş aldıktan sonra işlemi yaparsanız, gözenekler açılacağı için, sonuç daha uzun vadeli olacaktır. Bunların haricinde, tüy dökücü krem kullandıktan sonra, en azından 24 saat işlem uygulanan bölgenin güneş görmemesi gerekmektedir.

TÜY DÖKÜCÜ KREMLER HAKKINDA BİLİNEN YANLIŞLAR NELERDİR?

Halk arasında kulaktan dolma bilgilere inanarak, yaşam konforunuzun azaltmasına gerek olmamaktadır. En çok merak edilen konuların başında gelen, Tüy dökücü krem kılları çoğaltır mı sorusunun cevabı ise, kesinlikle hayırdır.

Tıraş bıçağı gibi kıl köklerine zarar vermediği için, tüy dökücü kremler mevcut kılların çoğalmasını sağlamaz. Bunun haricinde, tüy dökücü kremler, neredeyse sizlerin bile gözle zor gördüğü ve ince tüyleri bile kolaylıkla döktüğü için, ağda gibi tüylerin uzamasını ve kalınlaşmasını beklemenize hiç gerek yoktur.

Etiketler: Tüy Dökücü Kremler Hakkında Merak Ettiğiniz Her şey
Mart 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR