Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır

İstenmeyen tüyleri herkes yok etmek ister. İstenmeyen tüylerinden kurtulmanın yollarını arıyor ve güzel bir sonuç istiyoruz. Bunun acısız, tahriş etmeden, kolay ve pratik bir yolu ise tüy dökücü krem kullanımıdır. Bu kremler 3 ile 6 dakika arasında tüy kaybınızı sıfıra indirgiyor. Bu kremleri inciagda.com.tr adresinden gönül rahatlığı ile temin edebilir ve güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tüy Dökücü Krem Kullanımı

Tüy dökücü kremler bacak, kol sırt, koltuk altı, bikini bölgesi, göğüs bölgeleri için uygundur.

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır sorusuna geldiğimizde ise bu süre 10 dakikayı geçilmemeli. Kremi pakette çıkan aparatla kuru cildinize tüylerin bulunduğu bölgeye eşit sürün. Ovuşturmadan sadece tüylerinizi almak istediğiniz bölgeye sürün.

Tüy dökücü kremi vücudunuzda 3 ila 5 dakika süre zarfında bekletin. Vücudunuzda sürmüş olduğunuz kremin ufak bir kısmını paketten çıkan aparat ile kremi kaldırın. Böylece tüyünüzün o süre zarfında gidip gitmediğini kontrol edin. Eğer hala tüyünüzde bir kayıp yoksa 1 veya 2 dakika daha bekletin. Toplamda 10 dakikayı geçmeyin. Bekledikten sonra cildinize çok bastırmadan, tahriş etmeden yavaşça kremi cildinizden sürterek kaldırın. Daha narin bölgeleriniz için yumuşak hareketlerle tüylerinizi alın. İşleminiz sona erdikten sonra Vücudunuzu bol su ile yıkayın. 

Tüy Dökücü Krem Sonrası Ne Yapmalıyız?

Kremi uyguladıktan 24 saat sonra alkol, deodorant, kolonya gibi ürünleri tüylerinizi aldığınız bölgeye kullanılması önerilmez. Tüylerinizi aldığınız bölgeye kese yapılmaması önerilir. Bu daha fazla tahriş, kızarıklık gibi sonuçlara yer açacaktır.

Tüy Dökücü Krem Uyarıları

Yüz bölgesi kullanımı için uygun bir tercih değildir. Yüzünüzü tahriş etme gibi riski bulunur Baş, göz, kulak, burun bölgelerinize kullanımı önerilmemektedir. Yara ve yanıklarınız varsa o bölgenize hiçbir şekilde krem temas ettirilmemelidir. Temas halinde bulunulduğu vakit hemen bol su ile durulanmalıdır. Yara ve yanıklarınıza denk gelmemesi için o bölgelerinizi bir bez veya yara bandı ile kapatmanız önerilir. Kremi sürdükten sonra ellerinizi muhakkak yıkayın ve gözlerinizden uzak tutun. Eğer gözünüze bulaştırdıysanız bol suyla hemen yıkayın. Kaş alımı için tüy dökücü kremler önerilmez.

Etiketler: Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır
Mart 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR