Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?

Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?

Kim kaygan ve bir tek tüy olmayan bir cilt istemez? Bunu yakalayabilmek için kadınlar türlü yol denemişlerdir. En iyi yöntemi sona bırakarak bu yöntemleri inceleyeceksiniz.

Jilet: Bir Deneyen Bin Pişman 

Jilet dar zamanlarda tüm kadınlar tarafından denenmiş bir yöntemdir. Ama tüyleri aldıktan sonra olumsuz etkilerini hemen göstermeye başlar. Deneyenler tüy alma yöntemleri arasında en kısa sürede biten ama en kısa sürede eski duruma geri dönülen bir yöntem olduğuna tanık olur. Gerçekten de çok kısa süre içinde, neredeyse tüm tüyler derinin üzerinde kendini göstermeye başlar. Tüy çıkış hızı erkeklerin sakal tıraşı sonrası kadar hızlıdır. Üstüne üstlük biçilen çimenler gibi daha gür ve canlı olarak tüm tüyler yerine geri gelir. Ama asıl acı jilet deneyiminin birkaç dakika sonrasından başlayarak bir işkence biçiminde günlerce sürer. Tüyler alınınca cilt tahriş olur. Ardından tüyler büyük kaşıntılara sebep olarak çıkar.

Tüy Dökücü: Kokusuna Dayanılmaz

Kötü tüy alma yöntemleri arasında ikinci sırayı alır. En hoş kokulu diye satılanının kokusu bile rahatsızlık vericidir. Kullanıldığında banyoda kokusu uzun süre kalır. Sanki insanın üzerine siner bir gün boyunca bu koku ile dolaşılır.

Ama en kötü yönü eğer cilt üzerinde kısa tutulursa tüyleri dökmez. Eğer biraz fazla cilt üzerinde bekletilirse deriyi tahriş eder. Yaralara bile sebep olabilir. Sonrasında tüy çıkma hızı kısadır, çünkü köklere etki etmez. 

Elektrikli Tüy Alma Aleti ve Ağda: İşkence

Bazı tüyleri kökünden almasına rağmen bazı tüylerin kopmasına sebep olur. Kopan tüyler kısa bir sürede uzamaya başlar. Kökünden alınan tüyler ise işlem sırasında büyük acıya sebep olur.

Bazen morluklara sebep olur. Tüyler alınmış olsa da derideki morluklar ya da kan oturan yerler estetik olarak çok kötü durur. Tüyler yeniden çıkana kadar gözlenen morluklar olur. Bir sonraki işlem esnasında yeniden oluşan morluklar ile sorun sürer gider.

Peki, o zaman tüyler nasıl alınır? En kolay ve en sağlıklı yöntem nedir?

En iyi Yöntem 

Steril olarak satılan sır ağda setleri, ya da kartuşlu ağdalar en iyi sonucu verir. Uzun süren ipeksi bir cilt ile kadınlar kendilerini daha iyi hissederler. Kullanışı pratik ve acısızdır. Sür, soy, temizle adımlarından oluşan kısa bir sürede sonuç alınır.

Bir kere deneyenler tarafından bu yöntem çok beğenilir ve sürekli bu yöntemle tüylerin yok edilmesi işlemi yapılmaya başlanır.

Bir süre sonra tüy alma gereksinim süresi uzar. Tüylerde de zayıflama ve seyrekleşme gözlemlenir.

En rahat yöntem olarak kullananlar tarafından önerilmektedir. Artık tüyler sorun olmaktan çıkmaktadır. Üstelik düşünülenden çok daha ekonomik olduğu için tercih sebebi de olabilmektedir. 

Acıya sebep olmamak dışında morluk, kan oturması gibi yan etkileri de yoktur. Hiçbir şekilde tüy fazlalaşmasına sebep olduğu bildirilmemiştir. En çağdaş yöntem olarak nitelendirilir ve her geçen gün daha çok insan tarafından tercih edilmektedir.

 

Cilt tiplerine göre İnci Ağda'larımızı inceleyebilirsiniz. Ürünlerimizi incelemek ve sipariş vermek için lütfen tıklayın!

 

Hassas Ciltler için Azulen İnci Ağda Sert Tüyler için Naturel İnci Ağda Ölü Deri ve Batıklar için Siyah Ağda Hassas Bölgeler için Pudralı İnci Ağda

 

 

 

Etiketler: Tüy Alma Yöntemleri Nelerdir?
Ocak 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR