The Womenly Touch Cilt Bakım Ürünleri

The Womenly Touch Cilt Bakım Ürünleri

The Womenly Touch, İnci Ağda markasının cilt bakımı kategorisinde yer almaktadır. Marka kapsamında; tüylerin geç çıkması, cilt tonunun açılması ve cildi sıkıştırmaya yönelik kullanılabilecek 3 ürün bulunmaktadır. Bu ürünler sayesinde sağlıklı bir biçimde ve acısız yollar ile cilt bakımı yapılabilmektedir. İstenen pürüzsüz, kararmamış ve sıkı cilde ulaşmak The Womenly Touch ile ulaşmak çok kolaydır.

Tüy Azaltıcı Sprey

Tüylerin kökten alınmasından sonra kullanılan tüy azaltıcı sprey, problemin kalıcı olarak giderilmesi için kullanılmaktadır. Sarı ve ince tüylerde de etkili olan bu sprey, yalnızca kıl foliküllerini etkilemektedir. Bunun dışında ter ya da yağ bezlerine olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır. Tüy azaltıcı spreyin etkisi ağda sonrası ve düzenli kullanımlarda artmaktadır. Elde edilen sonuçlara bakıldığında ise tüy azaltıcı sprey fiyatları gayet uygundur.

 Tüy azaltıcı sprey kullanılmadan önce yapılan epilasyon işlemi, ürünün etkisini doğrudan etkilemektedir. Bu kapsamda en güzel sonucu elde etmek için şekersiz ağdalar kullanılmalı ve kıllar kökünden alınmalıdır. İnci ağda içeriğinde şeker olmadığı için tüy köklerini beslememektedir. Bu sebeple sprey öncesi kullanılan inci ağda spreyin sonuçlarını pozitif yönde etkilemektedir. Spreyin etkisi kişiden kişiye değişiklik gösterse de ortalama olarak ilk aydan sonra gözle görülebilmektedir. Uygulama sonrasında güneşe rahatlıkla çıkılabilmekte ve herhangi bir rahatsızlık hissedilmemektedir.

Beyazlatıcı Krem

Koltukaltı ve bikini bölgesine yapılan ağda ve tıraş benzeri işlemler bir süre sonra bu bölgede kararmalara sebep olmaktadır. Bu kararmalar herhangi bir ürün kullanılmadığı sürece eski haline dönmemektedir. Kadınlar için rahatsızlık yaratan bu durum beyazlatıcı krem sayesinde rahatlıkla giderilmektedir. Krem kararmış bölgeye uygulandığı andan itibaren cilt tonunu açmaya başlamakta ve düzenli kullanımda oldukça başarılı olmaktadır. Beyazlatıcı krem istenildiği taktirde diz ve dirsek gibi diğer kararma olan yerlerde de kullanılabilmektedir. 100 mililitre boyutunda satışa sunulan krem, fiyatı ile de her bütçeye uyum sağlamaktadır.

Sıkılaştırıcı Jel

Zayıf, formda ve sıkı bir cilt için spor yapmak ve sağlıklı beslenmenin yanı sıra sıkıştırıcı jel de kullanılabilmektedir. Bu jel sayesinde cilt yenilenmekte, canlanmakta ve aynı zamanda da beslenmektedir. The Womenly Touch sıkılştırıcı jel, Türkiye’de üretilmektedir. Ayrıca ürün, dermatolojik olarak test edilmiş ve kullanım için onay almıştır. Jel, alınmak istenen sonuca göre farklı şekillerde vücuda uygulanabilmektedir.

Sıkılaştırıcı jel, spor öncesinde bel ve basen bölgesine sürülebilmektedir. İsteyenler için korselerin altına sürülmesi de mümkündür. Duş sırasında ve masaj eldiveniyle sürülen sıkıştırıcı jellerde alınan sonuçların daha etkili olduğu gözlemlenmiştir. Ancak açık yara bulunan cilt bölgelerine uygulanmaması gerekmektedir. Jel, sürüldükten kısa bir sonra tüm vücutta etkisini hissettirmeye başlamaktadır. Tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi sıkılaştırıcı jellerde de düzenli kullanım oldukça önemlidir. Bu kapsamda jellerin haftada 2 ya da 3 kez kullanılması gerekmektedir. Sıkılaştırıcı jelin, vücuda masaj yaparak ve cildi tahriş etmeden uygulanması gerekmektedir.

Etiketler: cilt bakım ürünleri, the womenly touch ürünleri
Şubat 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR