Sir Ağda İle Pürüzsüz Bir Tene Kavuşmak Artık Çok Kolay

Sir Ağda Seti İle Pürüzsüz Bir Tene Kavuşmak Artık Çok Kolay

Genç - yaşlı tüm kadınlar için güzellik önde gelir. Herkesin bakımlı ve güzel olma anlayışı farklı olsa da, tüm kadınlar bakımlı olmak gerekliliği konusunda hemfikirdir. Zayıf bir bedene sahip olmak, makyaj teknikleri ile güzelliğine güzellik katmak, tırnak ve saç bakımı önemlidir. Fakat hanımlar için en önemli güzellik ve bakım unsuru öncelikle pürüzsüz bir tene sahip olmaktır. Pürüzsüz bir tene sahip olmanın ilk koşulu ise ağda yapmaktır.

 Birbirinden farklı ağda teknikleri ve ürünleri bulunmaktadır. Önemli olan kişinin kendisine en uygun ürünü seçmesidir. Özellikle sir ağda seti kullanan hanımların bu yöntem ile kolaylıkla tüylerinden kurtuldukları bilinmektedir. Sıklıkla tercih edilen sir ağda uygulaması sırasında bazı hususlara dikkat edilmelidir.

Ağda Uygulaması Sağlığa Uygun mudur?

Ağda uygulaması sağlık ile ilgili bir husustur. Bu nedenle ağda seçimi yapılırken marka kalitesine dikkat edilmelidir. Ayrıca ağda yapılacak bölgenin temiz ve kuru olması da önemli bir husustur. Genel hijyen kurallarına mutlaka uyulmalıdır. Cilt yapısına uygun ağda seçimi çok önemlidir.

Ağda Seçiminde Önemli Hususlar Nelerdir?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak her hanım için önemlidir. Bu nedenle hanımlar sıklıkla sir ağda uygulaması yapmaktadır. Sir ağda uygulamasından önce en önemli husus uygun sir ağda seçimini yapabilmektir. Ağda seçiminde cilt özellikleri ve kılların yapısı göz önünde bulundurulmalıdır. Sir ağdalar odukça fazla çeşitli şekillerde üretilmiştir. Peeling etkili ağda, sert tüylere özel ağda, hassas ciltlere özel pudralı ağda bulunmaktadır. Bu ağdalar kartuş ağda olarak bilinmekte ve özel ısıtıcı yardımı ile kolaylıkla kullanılmaktadır. Ayrıca sert tüyler için üretilen konserve ağda da hanımların kullanımına sunulmaktadır. Her hanımın kendine uygun bir ağda çeşidini seçerek pürüzsüz bir tene kavuşması mümkündür.

Ağda Uygulaması Sırasında Hangi Hususlara Dikkat Edilmelidir?

Ağda uygulaması sırasında özellikle kartuş ağda kolaylık sağlamaktadır. Özel ısıtıcısında ısıtılarak kullanılan kartuş sir ağda kolay sürülebilme özelliğine de sahiptir. Ağdanın gereğinden fazla sıcak olmamasına özen gösterilmelidir. Cildin kuru ve temiz olması sağlıklı sonuçlar almak için önemlidir. Sir ağda bezleri ağda uygulaması esnasında gereklidir. Ağda bezleri sir ağda kartuş seti içinden çıkabileceği gibi ayrıca satılan paketler de kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Ağda Uygulamasının Etkisi Ne Kadar Sürer?

Ağda uygulaması yapıldıktan sonra cilt 4-5 hafta boyunca pürüzsüz kalacaktır. Bununla birlikte tüylerin uzama süresi kişilerin kıl yapısına göre değişmektedir. Miktar olarak az ve cansız tüylerin çıkma süresi daha uzundur. Çok fazla ve sert tüylere sahip kişilerin kıl folikül yapıları farklıdır. Bu nedenle tüylerin uzama süresi de daha kısa olmaktadır. Güzel ve bakımlı olmak için kartuş ağda seti ideal bir kişisel bakım ürünüdür. Özellikle kendi ortamında epilasyon yapmak isteyen hanımların kolaylıkla uygulayabildiği cazip bir üründür. Her hanım mutlaka sir ağda set kullanarak pürüzsüz bir tenin keyfini çıkarmalıdır.

 

Etiketler: ağda, sir ağda, sir ağda seti
Şubat 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR