Şekerli El Ağdası Nasıl Kullanılır?

Şekerli El Ağdası Nasıl Kullanılır?

İnci Ağda, ağda çeşitleri ile kadınların en çok tercih ettiği markaların başında geliyor. İnci Ağda' nın beğenilen ürünlerinin başında şekerli el ağdaları geliyor. Paket içeriklerinde 90 gram şekerli ağda  30 gramlık 3 kutu halinde müşterilere gönderiliyor. Bu ağdalar, doğal içeriğe sahipler. Bal ve badem aromalarından oluşuyorlar. Kullanım şekli olarak elde ısıtılma yoluyla kolaylıkla uygulanabilmektedir. Bezsiz kullanım imkanı sağlar. Klasik ağda uygulamasından vazgeçmeyenler için ideal bir üründür.

 

 Kullanmadan önce 15 dakika buzdolabında saklayın. Daha sonra ellerinizle macun kıvamına gelene kadar yumuşatın. Sürme aşamasında, tüylerin uzama yönünü tespit ederek, ağdayı uzman yönüne doğru sürün. Akabinde ters yöne doğru sürülen ağdayı tek hamlede çekin. Şekerli ağdanın soyulabilme özelliği olduğundan yavaş hareketlerle soymak yeterlidir. Çektiğiniz ağdayı, elinizle tekrar istenilen kıvam getirerek kullanabilirsiniz.

  

Şekerli Ağdanın Sunduğu Avantajlar

 

 Hem yapısı hem kullanımı itibari ile son derece etkili çözümler sunan pratik bir ağdadır. Bu ağda sayesinde cilt yüzeyi tahriş olmamaktadır. Kıllar için önem arz eden kıl kırılmaları meydana gelmemektedir. Kılların kökünden alınmasını isteyen kadınlar için şekerli el ağdası dolaplarının raflarında, çekmecelerinde mutlaka bulundurdukları hatta bitmesi durumuna karşı yedekledikleri ürün kategorilerinden.

 

 Klasik uygulama özellikleri dışında evde yapılan şekerli ağdalara nazaran bazı önemli avantajlara sahiptir. Bezler, bantlar ya da ekstra ürünler, kullanımları sırasında kesinlikle gerekli değildir. Halbuki evde kendiniz ağda yaptığınızda ise kıvamını tutturmanız son derece zordur ve uygulama sırasında bez veya bantlar kullanmak zorunda kalırsınız. Acı hissi, modern şekerli el ağdalarında daha azdır ve kolay soyulabilme nitelikleri vardır. Buna ilaveten vücudunuzun her yerine rahatlık ile uygulayabilirsiniz. Kılları, köklerinden alarak temizlemektedir.

 

 Evde yapılan şeker ağdaları, kıl köklerini besler. İnci ağda markasını taşıyan şeker ağdanın ise böyle bir özelliği yoktur, kimyasal ve sağlık açısından zararlı bir ürün teşkil etmez. Kadınların, korkulu rüyası olan sivilce ve batık oluşumunu engeller.

 

Şekerli Ağdanın Türleri

 

 Şekerli ağdanın çeşitleri sadece kadınlara değil, erkeklere de hitap etmektedir. Erkeklerde, kolaylıkla uygulayabilmektedir. Dört farklı çeşidi vardır.

 

 1- Pembe Pudralı Şeker Ağdalar : Hassas noktaların alımı için özel olarak üretilmiştir.

 

 2- Sarı Naturel Şeker Ağdalar : Sert tüylerin alımı için tercih edilmektedir.

 

 3- Siyah Peeling Şeker Ağdalar : Ölü derilerin yoğun bulunduğu bölgelere özgüdür.

 

 4- Yeşil Şeker Ağdalar : Karma ciltler için tasarlanmıştır.

 

 Ağda sonrası vücudunuza uygulayacağınız bakım spreyleri, cildinizin nefes almasını, gevşemesini sağlar. Tüylerinizin geç çıkmasına yardımcı olur. Bakım spreylerini kullandıktan sonra cildinizi su ile temizlememeli vücudunuz tarafından emilimini beklemeniz tavsiye edilir. Ağda sonrası uygulayacağınız bir başka ürün türü ise sıkıştırıcı jellerdir. Bunlar cildinizi sıkılaştırarak, portakal görünümüne engel olur. Ağda sonrası, ağda uygulanan koltuk altı, diz, dirsek, genital gibi bölgelerde kararmalar olabilir. Bu durumda beyazlaştırıcı krem kullanabilirsiniz.

 

Ağda Öncesi Acıya Karşı Koruyucunuz

 

 Kadınlar için adeta kabus haline gelen ağda acısı için, kılları kökünden sökülerek çıkarıldığı sırada hissedeceğiniz acıdan sizi kurtaracak bir ürün var. Bu ürün uyuşturucu sprey. Ağda işlemi öncesinde, kullanacağınız uyuşturucu sprey derinizi uyuşturarak derinizi hissizleştirir. Böylelikle ağda sırasında herhangi bir acı duymazsınız. Konforlu, acısız ve ağrısız bir ağdanın keyfini çıkarırsınız. Bu ürünü tüm vücut bölgelerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Yan etkileri nadiren bilinmekte olan bu ürünleri, kullanacağınız bölge için uygunluğu açısından kendinizde kolayca araştırabilirsiniz.

 

Etiketler: inci ağda, şekerli ağda, şekerli el ağdası
Ocak 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR