Şeker Ağda ile Yaz Tatili Bakımı

Şeker Ağda ile Plajda Bakım

Tatil sezonunun açılması ile birlikte pek çok kişi tatil için hazırlık yapmaktadır. Tatil zamanında yaşanan sıkıntılı durumlardan biri tüylerin çıkma hızıdır. Su ve güneşe maruz kalan tüyler, daha hızlı çıkarak hanımlara sıkıntı vermektedir. Tüy dökücü kremler ve jilet ise 2-3 gün arasında tüyleri eskisi gibi çıkarmaktadır. Yeni nesil ağdalardan biri şeker ağda ise uzun süreli pürüzsüzlük sunmaktadır. İnci ağda ile 4 haftaya kadar tamamen pürüzsüz bir tene ulaşabilirsiniz.

Şeker Ağdanın Faydaları

Hanımların severek tercih ettiği ağda çeşitlerinden biri şeker ağdadır. Tam 4 haftaya kadar pürüzsüzlük sunan inci şeker ağda, cildin yapısına uygun şekilde üretilmiştir. Tüy yapısını incelterek tekrar çıkma süresini de uzatmaktadır. Düzenli ağda yapan hanımlar, zaman içerisinde tüylerinin azaldığını da fark etmektedir. Şeker ağda faydaları arasında cildin tamamen pürüzsüz olması da ilk sırada yer almaktadır.

İnci Şeker Ağdanın Avantajları

İnci şeker ağda kullanan hanımlar uzun süreli pürüzsüz bir cilde kavuşmaktadır. Cildin esnek yapısına zarar vermeyerek hızlı bir şekilde uygulama sunan şeker ağda, ciltte kızarıklık oluşmasını da engellemektedir. Tüylerin çıkma hızını uzattığı için, tatil esnasında hanımlara rahatlık sunmaktadır. Kalın tüy yapısına sahip olan hanımlar için en büyük avantaj olarak tüylerin incelmesini sağlamaktadır. Tüyleri azaltan şeker ağda, zaman içerisinde %90’a kadar yok olmasına da yardımcı olur.

Ağda çeşitleri arasında oldukça kolay ve pratik uygulama sunan şeker ağda, mini boyuyla da tatillerde rahatlıkla kullanılmaktadır. Tatil çantalarında çok fazla yer kaplamayan mini şeker ağda boyutu, gün içerisinde hızlı bir şekilde işlem yapılmasını sağlamaktadır. Böylelikle hanımlar için zamanda tasarruf sağlanmış olur.

Şeker Ağda Nasıl Kullanılır?

Yeni nesil şeker ağda ürünü kullanımı pratik ve hızlıdır. Tüylerin bulunduğu yere bir miktar şeker ağdası sürülmektedir. Daha sonra sürülen bu bölgeye ağda bantı yapıştırılarak tüylerin çıkma yönünün tersi yönünde hızlı bir şekilde çekilir. Oldukça hızlı yapılan bu uygulama kısa süre içerisinde tüylerin bulunduğu bölgeyi tamamen temizlemektedir. Ardından yatıştırıcı yağ ve losyon sürülerek bölgenin pürüzsüz olması sağlanır. Düzenli yapılan şeker ağda, zaman içerisinde tüy kökünü inceltmektedir.

Etiketler: Şeker Ağda ile Yaz Tatili Bakımı
Temmuz 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR