Sağlık ve Güzelliğin Mucizesi Sir Ağda

Sağlık ve Güzelliğin Mucizesi Sir Ağda

Biz kadınlar sağlık kadar güzelliğimize de düşkünüzdür. Bu yüzden güzel bir görünüme sahip olmak en doğal hakkımızdır. Güzel görünmek özgüvenimizi tazeler ve cildimizi sevmek kendimize iyi gelir. Bize iyi gelen şeyleri yapmak da hayatımızın diğer alanlarında başarıyı beraberinde getirir.

Sir Ağda Nedir?

Sir ağda yapışkandır ve ısıyla akışkanlık kazanır. Yani normalde katı özellikte olan sir ağda ısı sayesinde akışkanlık özelliğine kavuşur. Böylece kolayca şekil alabilir ve istediğiniz bölgeye rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için inciagda.com.tr adresine bakabilirsiniz.

Sir ağda tüyleri yok eder mi? sorusu biz kadınları yakından ilgilendirir. Sir ağdanın içerisinde klasik ağdada var olan şeker yoktur. Dolayısıyla kıl kökleri beslenememektedir. Böylece de sir ağda sayesinde kıl kökleri zayıflamaktadır. Dolayısıyla zayıflayan kıl kökleri sayesinde tüylenmede de gözle görülür azalmalar gerçekleşmektedir.

Eğer sir ağdaya başlamışsanız yeniden diğer epilasyon türlerine yönelmeniz istediğiniz sonucu sağlamaz. Yani sıkça sorduğumuz sir ağda tüyleri giderir mi sorusuna diğer yöntemleri de kullanarak cevap bulamazsınız. Çünkü sir ağdayla birlikte diğer yöntemler sir ağdanın azaltıcı etkisini ortadan kaldırmaktadır. Ama sir ağdayı düzenli olarak kullanırsanız kıllardan kalıcı olarak kurtulmanız mümkündür.

Sir Ağda Sağlıklı Bir Yöntem midir?

Sir ağda ölü hücreleri temizleyerek cilde sağlıklı ve temiz bir görünüm kazandırır. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Etken maddesi çam reçinesi olduğundan tamamen doğaldır. Doğal ürünleri cilt üzerinde kullanmak da ayrıca keyiflidir. Aynı zamanda sağlıklıdır. Ve eğer ağda almak istiyorsanız inciagda.com.tr adresinden kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz.

Neden Sir Ağda?

Bacaklarımızın güzel görünmesi, tüysüz olması bizim için çok önemlidir. Aynı şekilde bikini bölgesi ve koltuk altı tüylenmeleri için de bu durum söz konusudur. Yine kıl dönmesi ve batıklar istenmeyen durumlar arasında baş göstermektedir. Bu gibi durumlarla baş etme yöntemlerinden biri de sir ağdadır. Sir ağda sayesinde kıl dönmesi ve batık şikayetlerinden de kurtulursunuz. Ve sir ağdayı meme ucu ve kirpikler hariç her bölgeye güvenle uygulayabilirsiniz.

Sir Ağdayı Kimler Kullanmamalıdır? 

Eğer çam reçinesine alerjiniz varsa geçici rahatsızlığa sebep olabilmektedir. Eğer deriniz gevşek ise sir ağda yöntemini kullanmamalısınız. Çok yaşlı kimselere de tavsiye edilmemektedir. Ayrıca sir ağda kesik, çatlak, güneş yanığı veya herhangi bir deri hastalığı bulunan bölgeye uygulanmamalıdır. Cilt hastalığı olanlar, şeker hastaları ve hassas cilde sahip olanlar mutlaka doktoruna danışmalıdır.

Etiketler: Sağlık ve Güzelliğin Mucizesi Sir Ağda
Mayıs 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR