Roll On Ağda Seti

Roll On Ağda Seti

Ağdanın acısız ve zahmetsiz uygulaması ile roll on ağda tam anlamıyla cilde pürüzsüz bir dokunuş sağlamaktadır. Roll on ağda yeni nesil ağda çeşitleri arasında en pratik uygulama sunan ürünlerden biridir. Yalnızca 5 dakikada hızlı bir şekilde tüylerinden kurtulmak isteyen hanımlar için geliştirilmiş roll on ağda son dakika gecikmelerini önleyerek zamandan tasarruf sağlamaktadır.

Roll On Ağda Seti

Roll on ağda seti kullanımı kolay ve hızlı işlem sunan ürünlerden biridir. Yalnızca 5 dakikası olan hanımlar için pratik işlem imkanı sunan bu ürün, aynı zamanda tüyleri kökten uca almaktadır. Ağdanın uzun ve zahmetli işinden kurtularak, rahat ve konforlu bir ağda uygulaması yapabilirsiniz.

Roll on ağda seti içerisinde işlem sırasında gerekli olan tüm ürünler bulunmaktadır. Roll on ağda, ağda bezi, ağda sonrası yatıştırıcı gibi ürünlerin yer aldığı bu set, tatil zamanında da kurtarıcı ürünlerden biridir. Tatilde hızlı bir şekilde tüylerinden kurtulmak isteyen hanımların ideal yöntemlerinden biri roll on ağdadır.

Minik Roll On Ağda Seti

Roll on ağda seti üzerinden geliştirilen ürünlerden biri ise minik roll on ağda setidir. Minik ağda seti özellikle tatilde çantalarının vazgeçilmez ürünlerini bir araya toplamaktadır. Tatil sırasında tüylerin çıkma hızında artış görülmekte ve bu durum hanımlara sıkıntı yaratmaktadır. Böylelikle sık sık tüy alma işlemine başvurulur. Minik roll on ağda seti ile hanımlar tatilini hiç bölmeden hızlı bir şekilde ağda yapabilmektedir. Kolay ve pratik bir işlem sunan bu ürünler, mini boy olması ile de seyahat çantalarında hiç yer kaplamamaktadır.

Roll On Ağdanın Faydaları

Roll on ağda, kullanımı en kolay ağda ürünlerinden biridir. Tüylerin çıktığı bölgeye sürülen bu ürün daha sonra ağda bezi yapıştırılarak hızlı bir şekil çekilmektedir. Tüylerin azalmasını ve incelmesini isteyen hanımlar için ideal bir ürün olan roll on ağda, cilde pürüzsüzlük sağlayan en iyi ürünlerden biridir.

Bu ürün sayesinde pek çok hanım kalın ve sert tüylerinden kurtularak, ince ve seyrek tüy yapısına kavuşmaktadır. Düzenli kullanım sonrasında tüylerde büyük miktarda azalma meydana gelmektedir. Bu da zaman içerisinde cilde tamamen parlaklık sağlamaktadır.

Etiketler: Roll On Ağda Seti
Temmuz 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR