Pratik Ağda Seti ile Prüzsüz Cilt Her Kadının Hakkı

Pratik Ağda Seti ile Pürüzsüz Cilt Her Kadının Hakkı

Bazen hormonların etkisi ile bazen de genetik olarak bayanların istemediği halde kıl, tüy çıkmaktadır. Öyle ki bu durum bir çok bayan ve genç kız tarafında can sıkılan bir durum haline gelmiştir. Kıllardan kurtulmak için bir çok yol deneyen bayanlar, bazen tehlikeli yol olsa da jilet tarzı ürünler kullanmak zorunda kaldılar.

Tatile gitmeniz gerekiyor ve acil bir şekilde bavul hazırladınız. Ama bedeniz de ki tüyler can sıkıcı durum haline geldi. İster o anda bavulunuza ağda koyun, gideceğiniz yerde yapın, ya da dilerseniz gitmeden kısa bir süre içinde bedeninizi inci ağda ile uzun süren tüysüz günlere kavuşturun.

Nerdeyse her kadının sorunu haline gelen kıllar, inci ağda seti ile sorun olmaktan kurtuldu. Bu ağdayı kullandığınız andan itibaren hem kılların daha seyrek hem de uzun süren pürüzsüzlüğün tadına varacaksınız. Bedeninizin her bölgesinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Kaş ortası, yüz, bıyık, koltuk altı. Kısacası her yerinizde.

İnci Ağda Etkileri

Diğer ağdalara oranlara, vücutta ki en sert kılları bile bedeninizi tahriş etmeden tertemiz bir şekilde temizler. Bu nedenden dolayı, erkekler için kullanımı da oldukça uygun ve etkilidir. Üretilmesi birinci sınıf reçinelerden elde edilir ve farklı tür renklere sahiptir. Kolay ve pratik ağda olarak kullanılan bu ürünü herkes kolaylıkla kullanabilir.

Ağda Nasıl Uygulanır?

Öncelikle ağda yapılması istenen bölgede daha önceden herhangi bir yara, ya da tahriş var olmamasına özen gösterin.

Kullanılacak bölgeye yetecek kadar, kendine özel elektrikli kazanının içerisine dökün.

Tamamen eriyip bal kıvamında oluncaya kadar biraz bekleyin.

Daha sonrasında bedeninizi yakmayacak şekilde soğumasını bekleyin.

Ağda yapılmasını istediğiniz yerin kuru ve temiz olması oldukça önemlidir. Aksi halde, terli bir beden de ağda istenilen sonuca ulaştırmayabilir. Eğer bedeninizde nem ya da ter gitmiyorsa o bölgeye bir miktar pudra eklenebilir.

Ağdanın sıcaklık derecesini bedeniz için uygun olup olmadığını, cildinizin minik bir kısmında deneyin.

Spatüle bir miktar ağda değdirin. Tüylerin çıkış yönüne doğru sürün.

Bez ya da başka bir şey kullanmadan yaklaşık 3 ya da 4 saniye sonra ağdayı olduğu yerden çekmek sebebi ile parmaklarınız için yer açmak için önce bir miktar kaldırın. Daha sonra tüylerin çıkma yönüne ters bir şekilde ve hızlı bir şekilde çekin. Ne kadar temiz ve yumuşak olduğunu göreceksiniz. Sonrasında pratik ağda seti içerisinde yer alan temizleme mendiliniz ile ağda yapılan yerleri yavaşça temizleyin.

Etiketler: Pratik Ağda Seti
Haziran 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR