Kadınların Vazgeçilmezi Tüylerin Düşmanı İnci Ağda Makinesi

Kadınların Vazgeçilmezi Tüylerin Düşmanı İnci Ağda Makinesi

Kadınların yıllardır vazgeçemediği bir yöntem olan ağda, artık günümüzde farklı çeşitlerde bizlere sunulmaktadır. Ağdanın acı verdiğini her kadın bilmektedir. Fakat gelişen teknolojilerle birlikte bize en iyi ağdayı sunan inci ağda ile acısız ağda hizmetini bizlere sunmaktadır. İstenmeyen tüylerden hemen kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi inci ağda olmaktadır. Hem ekonomik hem de kolaylık sağlayan ürünlere sahip inci ağdalarını ve ısıtıcılarını tavsiye ederiz.

Kuaför salonlarında görmeye alıştığımız ağda makineleri artık evlerde de kullanılabilecek boyutlarda bulmak kolaylaşmıştır. Ev ağda ısıtıcıları ile kolayca tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Artık kuaföre para harcamadan tasarruf edip inci ağda ısıtıcısı ile sorunsuz ve acısız şekilde tüm tüylerinizden bile birkaç dakika içerisinde kurtulun.

İnci Ağdanın Kolaylığı

Tüylerimizden kurtulalım derken her tarafa bulaştırıp, üstüne de acı mı çekiyorsunuz? Erimesi saatler alan ağdalarla mı uğraşıyorsunuz? Merak etmeyin. Sizin için bir önerim olacak. İnci pratik ağda ısıtıcısı ile tüm bu durumlara çözüm bulmak artık çok kolay. Haznesi diğer ısıtıcılara oranla oldukça pratiktir. 300 ml. haznesi ile 1 paket 200 ml. inci ağda ona tam olarak sığar. Ve kolaylıkla erir. İsterseniz yüz ve küçük bir bölgenizde kullanabilirsiniz. Ya da tüm vücudunuzda kullanabileceğiniz kadar ağdanız olacaktır.

Kullanım Pratikliği

İnci ısıtıcı piyasadaki diğer ısıtıcılara göre minik ve ergonomiktir. Asla yer kaplamaz. Hızlı ısındığı için termostata bile gerek duyulmadan üretilmiştir. Konserve ağdaları ısıtmak için uygun değildir. Sadece ve sadece inci ağdayı ısıtan ısıtıcıdır. Bu ağda makinesi en çok satan ürünümüzdür. Memnuniyet garantisi vardır.

Ağda Isıtıcısı Nasıl kullanılır?

 1. Isıtıcının içerisine bir adet inci kartuş ağdayı yerleştirip cihazı fişe takıyoruz.

 2. Hava sıcaklığına bağlı olarak erimesi kısa sürer. 10-15 dakika bekledikten sonra ısınır ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

 3. Cildinize sürmeden önce ağda bezine birkaç sürüp istediğiniz bölgeye sürebilirsiniz. Eğer soyulabilen ağda kullanıyorsanız ağda bezine ihtiyacınız olmayacaktır. Vakitten kazanmak için en iyi ısıtıcı olan inci ağda ısıtıcılarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sir ağda makinesi kullanırken kartuş ağdaları satın alıp sir ağdası makinesinde kullanabilirsiniz. Zamanınızdan asla çalmaz. Cihaz çalıştıktan sonra 20 dakika içinde kullanıma hazır hale gelir. Kol, koltuk altı ve bacaklarınızda kullanım için uygundur. Sir ağdayı aynı zamanda bıyık, kaş, bikini ve çene bölgenizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. En çok satan ürünümüz olan ağda ısıtıcıları sizin en iyi yardımcınız ve kurtarıcınızdır.

Neden İnci Ağda Makinesini Tercih Etmeliyim?

Profesyonel kullanıma ve evde kullanıma oldukça uygundur. Herhangi bir sorunda koşulsuz değişim hakkı sunan tek markadır. 2 yıl da garantisi bulunmaktadır. Evinize profesyonelliği taşımak isterseniz fiyatları da uygundur. İster set halinde isterseniz sadece inci ağda ısıtıcılarını satın alabilirsiniz. Kartuş ağda makineleri sizin için mükemmel bir seçenektir. Hem kolay hem de ekonomiktir.

 

Etiketler: ağda, ağda makinesi, ağda ısıtıcısı
Mart 04, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR