İnci Şekerli El Ağdaları ve Özellikleri

İnci Şekerli El Ağdaları ve Özellikleri

İnci Şekerli El Ağdası ve Kullanım Özellikleri

 

  1. %100 Doğal İçeriklidir; içeriğinde kimyasal madde içermediği için alerjik reaksiyona yol açmaz ve cildinize zarar vermez. Evde eskiden üretilen ağda ürünleri kadar doğal içeriğe sahiptir.
  2. Nostaljik özelliklerde bir üründür. Özellikle ilerleyen yaştaki kadınların en çok tercih ettiği ağda çeşididir. 
  3. Pratiktir; ısıtma, soğumasını bekleme, uygun spatula ve bez bulma gibi süreçlere gerek duymadan ağda işlemini gerçekleştirebileceğiniz bir ağda türüdür. İlk önce buzdolabında 10 dk bekletilerek dondurulan ağda, 10 dakikanın sonunda buzdolabından çıkarılarak elde kıvama getirilene kadar yumuşatılır. Ağdayı ısıtmak için herhangi bir zaman harcamazsınız. 
  4. Cilde bal ve bademin doğal desteği; Bal ve badem, cildin onarılması ve yumuşaklığını sağlamada kullanılan kozmetiğin temel ürünlerindendir. İnci Şekerli El Ağdası da bu malzemeleri içererek, cildinizin sağlığı düşünülerek üretilmiş bir üründür. Bal ve badem, cildin canlı görünmesini sağlar.

 

İnci El Ağdası Nasıl Kullanılır? 

 

İlk defa İnci El Ağdası kullanacak olan kullanıcılar, makalenin bu kısmından yardım alabilirler. Kullanımı son derece pratik olan İnci El Ağdası, kullanımından 10 dakika önce buzdolabına konulur. Ele yapışmadan kutudan çıkarmak için gerekli olan bu işlem tamamlandıktan sonra el ağdası ele mini konteynır içerisinden alınarak elde yumuşatılır, macun kıvamına getirilir. Ağda, tüylerin uzama yönüne doğru sürülür ve tek hamlede tüylerin uzama yönünün tersine doğru çekilir. Tek hamlede tüylerinizden kurtulun. 

Kullanılan ağda, tek kullanımlık değildir. Ürün yapışkanlığını ya da formunu kaybedene kadar defalarca kullanılabilir. Kutunun içerisinden çıkan üç mini konteynır defalarca kullanılabildiği için tüm vücut için yeterlidir. 

 

Kimler Şekerli El Ağdası Kullanabilir? 

 

İnci Şekerli El Ağdası, doğal içeriği ile tüm cilt tipleri için uygundur. Hassas ciltlerde tahrişe yol açmaz. Özellikle eski zamanlarda kullanımı çok yoğun olduğu için nostaljik bir üründür. 

 

İnci Şekerli El Ağdası Fiyatları

 

3 adet 30 gramlık mini konteynırlarda alıcılara sunulan bu nostaljik ağdalar uygun fiyatlarıyla alıcılarıyla buluşuyor. 2’li 3’li 4’lü ve 5’li paketler halinde ürün tekli fiyatından daha uygun fiyatlara satışa sunulmuştur. Özel günlerde yapılan indirimler ile daha uygun fiyatlara İnci Şekerli El Ağdası ürünlerini satın almak mümkündür. 

Etiketler: inci şekerli el ağdası
Kasım 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR