İnci Pudralı Ağda ile Evde Bakım

İnci Pudralı Ağda ile Evde Bakım

Ağda eskiden beri kadınların tüylerini almak için kullandığı bir malzemedir. Ağda yapmak tüylerin hem geç çıkmasını sağlar hem de hijyenikliği arttırır. Ağda oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. İster kuaförde isterseniz evde bakımınızı yapabilirsiniz. Kuaföre gitmek şu dönemde çok tehlikeli olabilir. Kullanılan malzemeler tek kullanımlık ve kişiye özel olmalıdır. Bunu göze almamak için evde kendiniz bakım yapabilirsiniz. Üstelik en az acıyla ve en pratik haliyle. Pudralı inci ağda kaş bıyık için oldukça uygundur. Çünkü pudralı ağda hassas ciltlere ve ince deri bölgeleri için kullanılmaktadır.

Pudralı İnci Ağdanın Özellikleri Nelerdir?

 1- Pudralı inci ağda özellikle hassas ciltlerin kullanımı için uygundur. Hassas ve derinin ince olduğu bölgede acının az hissedilmesini sağlar.

 2- Ağda yapılırken terleme olması normaldir. Pudralı inci ağda uygulanan bölgede teri pudranın emmesi ile ağda kolaylıkla yapışmaktadır.

 3- Pudralı inci ağdanın bir özelliği ise içerisinde bulunan pudra sayesinde deriyi yumuşatır. Böylelikle ağda yapmak kolaylaşacaktır.

 Ağda Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

 1- Ağda yapmadan önce tüylerinizin yeteri kadar uzun olması gerekir.

 2- Ağda yapmadan önce ağdanın kesinlikle sıcak olması gerekir. Olması gereken sıcaklıkta olmazsa eğer ağda donacaktır.

 3- Ağda yapılacak bölgenin kesinlikle temiz olması gerekir. Aynı zamanda ağda süreceğiniz yerin kuru olması ağdanın iyice yapışması için önemlidir.

 4- Ağda yaparken cildinizi muhakkak gerdirin. Cildiniz gerdirmeden ağdayı çekerseniz canınız çok acıyabilir.

 5- Ağda yaparken ağdayı hızlı çekin. Ağdayı yavaş çekerseniz hem tüyleri almaz hem de canınız acır.

 6- Ağda yaparken cildiniz oldukça hassaslaşır. Bebek yağı sürerek cildinizi sakinleştirebilirsiniz.

 7- Ağdayı ne kadar ince sürerseniz tüyler o kadar rahat alınır.

 8- Ağda bittikten sonra ciltte kalan ağdayı yağ ile temizleyerek bolca nemlendirmek gerekir.

 9- Ağda yapıldığı gün denize ve havuza girmemelisiniz. Çünkü ağda sonrası hassaslaşan derinizin suyla teması cildinize zarar verebilir.

Pudralı İnci Ağdanın Faydaları Nelerdir?

Ağda kullanırken kaliteli olması çok önemlidir. Kalitesiz ağdalar cilde zarar verir, tahriş eder, kızarıklık oluşturur. Bu nedenle en kaliteli pudralı inci ağda kullanmak cildiniz ve sizin için oldukça önemlidir. İnci ağda vücuda zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir. Bu yüzden gönül rahatlığı ile vücudunuza ve yüzünüze kullanabilirsiniz. Pudralı inci ağdanın içerisinde şeker olmadığı için tüyleri hem azaltır hem de geç çıkmasını sağlar. Kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Pudralı inci ağda cildinizde ağda kalıntısı bırakmaz.

Etiketler: İnci Pudralı Ağda ile Evde Bakım
Eylül 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR