İnci Beyazlatıcı Krem

İnci Beyazlatıcı Krem

Hanımların en çok kullandığı tüy alma yöntemlerinden biri olan jilet, cildin zaman içerisinde kararmasına ve lekelenmesine neden olmaktadır. Ağda ve jilet kullanıma bağlı olarak cildin zaman içerisinde kararmaya başladığını gören hanımlar kararma önleyici ürünlere yönelmektedir. İnci ağda tarafından geliştirilen beyazlatıcı krem tüy alımından sonra kullanılarak kıl köküne nüfus etmektedir. Kıl köküne ulaşan beyazlatıcı krem, cildin tahriş olan kısmını tedavi ederek kararma yaşanmasını da önlemektedir.

İnci Beyazlatıcı Krem Faydaları Nelerdir?

İnci beyazlatıcı krem, son zamanların en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. Ağda sonrası kullanılan bu krem, cildin koyu renk almasını önlemektedir. Özellikle ağda ve jilet kullanımına bağlı oluşan kararmaları gideren beyazlatıcı krem hassas cilde sahip olan kişiler tarafından da kullanılmaktadır.

Güneş ve ısıya maruz kalan bölgelerde yaşanan leke ve kararmaları önleyen bu krem, doğal bileşenler kullanılarak geliştirilmiştir. Cilt dokusunu yenileyerek, yeni hücre akışını da sağlamaktadır. Böylelikle ciltte oluşan kararmalar zaman içerisinde azalarak tamamen yok olmaktadır.

Ağda Leke Giderici Krem

Ağda, tüylerin kökten uca alınmasını sağlayan yöntemlerin başında gelmektedir. Diğer tüy alma yöntemlerinin yanı sıra tene pürüzsüzlük veren ağda, işlem sonrası güneşe ya da ısıya maruz kalabilmektedir. Isı ve güneşe maruz kalan ciltte çeşitli kararma ve lekeler meydana gelmektedir. Cildinin aydınlık ve pürüzsüz gözükmesini isteyen kişiler ağda leke giderici kremi deneyerek cildin lekelerden arındığını gözle görülür şekilde fark etmektedir.

Tüy alma işlemlerinden sonra güneşe maruz kalan ciltte oluşan bu lekeler, tedavi edilmediği takdirde kalıcı olarak yerleşmektedir. Bu nedenle inci ağda leke giderici krem, yapılan ağda ve tüy alma işlemlerinin ardından kullanılması önerilen ürünlerden biridir. Ürün cilt yapısının korunmasını sağlayarak aynı zamanda güneşe karşı da direnç göstermektedir. Böylelikle işlem öncesi ve sonrası cilt üzerinde lekelenmeler meydana gelmez.

İnci Ağda Beyazlatıcı Krem Nasıl Kullanılır?

İnci ağda beyazlatıcı krem, ağda işlemi sonrasında cildin güneşe maruz kalması ile oluşan kararma ve lekeleri gidermeye yönelik geliştirilen ürünlerden biridir. Ağda sonrasında kullanılan bu ürün, cildin işlem gören bölgesine uygulanmaktadır. Bir miktar beyazlatıcı kremin masaj yaparak ağda yapılan bölgeye sürülmesinin ardından ciltte leke ve kararmalar önlenmektedir.

İnci beyazlatıcı krem, düzenli kullanım sonucunda kesin sonuç veren beyazlatıcı kremlerden biridir. Özellikle yaz aylarında cildin güneşe temas etmesi ile birlikte ciltte lekelenmeler oluşmaktadır. Bu durumun önüne geçmek isteyen kişiler beyazlatıcı kremi düzenli olarak kullanarak, kararma ve lekelenmeleri önlemektedir.

Etiketler: İnci Beyazlatıcı Krem
Ekim 08, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR