İnci Ağda Yılbaşı Setleri

İnci Ağda Yılbaşı Setleri

İnci ağda insanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. Kaliteli ürünlere sahip olan inci ağdada her çeşit ağda bulunur. Yeni yılın yaklaşmasıyla kullanıcılarının hizmetine güzel ağda paketleri sunmuştur. Paket seçenekleri her bütçeye uygun olarak kapsamlı bir şekilde hazırlanmıştır. 

İnci Ağda Yılbaşı Süper Set

İnci ağda yılbaşı süper paketinde 5 paket ağda, inci ağda yağı ve kolonya bulunmaktadır. Paket içeriğinde 5 adet spatula hediye edilmektedir. İnci ağda sitesinden bu seti almak isterseniz %34 indirimli olarak alabilirsiniz. Site kullanıcılarına özel bu sette %20 sepet indirim uygulamaktadır. 55 Türk Lirasına sahip olabileceğiniz 4 çeşit farklı ağda çeşidi ağda bulunmaktadır. Her cilt için uygun olan ağdalar kolaylıkla uygulanmaktadır.

İnci Ağda Ekonomik Full Set

Sitede yer alan bu set 240 Türk Lirasından 87 Türk Lirasına düşmüştür. Paket içeriğinde 4 adet inci ağda, ağda makinesi ve ağda temizleme yağı bulunmaktadır. Ağdalar her cilde uygun olarak hazırlanmıştır. Yeni yıl için hazırlanan bu paket kaçırılmayacak bir fırsattır. Kendilerinin üretmiş olduğu ağda temizleme ve masaj yağı ile cildinizde daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Site birçok ödeme yöntemi sunmaktadır. Dilerseniz Whatsapp üzerinden de sipariş verebilirsiniz.

İnci Ağda Yılbaşı Full Set

Sitenin sunmuş olduğu bu sette 5 İnci ağda, ağda makinesi ve ağda temizleme yağı bulunmaktadır. Sette yer alan ağda makinesi ile ağdalarınızı kullanılacak duruma getirebilirsiniz. Yılbaşı için hazırlanan bu pakette hassas ciltler, özel bölgeler ve sert tüyler için ağda bulunmaktadır. Sette yer alan peeling etkili siyah inci ağda bulunmaktadır. Siyah İnci ağda tüm vücutta kullanılabilmektedir. Siyah ağda siyah nokta ve ölü derilerden cildinizi kurtararak ipeksi bir cilt sunar.

İnci Ağda

İnci ağda uzun yılların vermiş olduğu deneyimle müşterilerine iyi bir hizmet sunar. En kaliteli reçinelerden elde ettikleri ağdaları hizmete sunmuşlardır. Ağdalarının birçoğunun doğal mumu içermesiyle düzenli kullanımda tüy azaltıcı etkisi bulunmaktadır. İnci ağda internet sayfasını ziyaret ederek cildinize en uygun ağda seçeneğini bulabilirsiniz. İnci ağdanın internet sitesinde her çeşit ağda ve ağda malzemelerini en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Etiketler: İnci Ağda Yılbaşı Setleri
Aralık 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR