İnci Ağda Yağı

İnci Ağda Yağı

Tüylerinden hızlı şekilde kurtulmak isteyen hanımların ilk tercihi olan ağda, farklı çeşitleri ile cilt tipine uygun şekilde tasarlanmıştır. İçeriğinde bulunan besleyici maddeler ile ciltdokusuna zarar vermeden tamamen pürüzsüzlük sağlamaktadır. Cilde nem ve parlaklık kazandıran inci ağda ürünleri, tüylerin kökten uca alınmasına da yardımcı olmaktadır. Ağda işlemlerinden sonra kullanılan ürünlerden biri ise ağda yağı ve nemlendiricidir. Ağda kalıntılarını tamamen ciltten temizleyen bu ürün aynı zamanda ciltteki kızarıklıkları da gidermektedir.

Yeni İnci Ağda Yağı

Farklı ağda çeşitleri ile cildindeki tüylerden arınan hanımlara yönelik hazırlanan ürünlerden biri yeni inci ağdadır. Cildin yenilenmesini ve tazelenmesini sağlayan inci ağda yağı, aynı zamanda masaj yağı olarak da kullanılmaktadır. Ciltteki ölü derilerin azalmasını ve daha çok nem birikmesini sağlayan bu ürün, ağda sonrası ciltte oluşacak batıklara karşı da tedavi oluşturmaktadır.

Ağda Temizleyici Yağ

Sir ağda, kartuş ağda, konserve ve kalıp ağda kullanımı, ciltte bulunan tüylerin azalmasına ve tekrar çıkma hızının artmasına neden olmaktadır. Bu nedenle genellikle hanımların tüylerden arınma yöntemlerinden biri ağdadır. Kullanılan ağdalar cilt tipine ve yapısına göre farklılık göstermektedir.

Bu nedenle doğru ağda ile birlikte cilt tipine uygun ağda temizleyicisinin de kullanılması önerilmektedir. Yeni nesil ağda temizleyici olarak bilinen inci ağda yağı, ağda sonrası cilt üzerindeki kalıntılardan cildi arındırır. Parlaklık vererek cildi besleyen bu yağ aynı zamanda masaj yağı olarak da kullanılmaktadır.

Tüm Cilt Tiplerine Uygun Ağda Yağı

Tüylerden kurtulma yöntemlerinden biri olan ağda, çoğunluk olarak tercih edilen yöntemlerden biridir. İnci ağda, yeni tasarladığı ürünler ile her cilt tipine uygun ağda çeşidi sunmaktadır. Hassas ve kuru cilt yapısına uygun olan ağda çeşitleri, batık ve yaralanmalara karşı önlem oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra ağda sonrası kullanılan ürünlerden biri olan ağda yağı, herhangi bir alerjik belirti sergiletmez.

Böylelikle tüm cilt tiplerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Ciltte lekelenmeleri önleyerek, cildin renk tonunu eşitlemeye yönelik geliştirilmiştir. Ağda yağı, cildin ağda kalıntılarından arınmasını ve temizlenmesini sağlamaktadır. Böylelikle ciltte herhangi bir yapışkanlık bırakmayarak rahatlık hissi sunar.

Aynı zamanda kuru cilt yapısına sahip olan hanımlar için cildin nem oranını dengeleyerek kuruluğa karşı iyi gelir. Düzenli kullanım sonucunda cilde parlaklık ve pürüzsüzlük kazandıran inci ağda yağı, ciltte oluşan batıkların giderilmesi için de en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Masaj yağı olarak da kullanılabilen bu yağ, cildin aydınlanmasına yardımcı olur.

Etiketler: İnci Ağda Yağ
Ağustos 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR