İnci Ağda Renkleri

İnci Ağda Renkleri

Her cilt tipine uygun kişiye özel ağda çeşitleri online platformlarda indirimli fiyatları ile birlikte satışa çıkarılıyor. Ayın fırsat ürünleri kapsamında değerlendirilebilecek bu ürünler yüzde kırka varan indirimlere ev sahipliği yapıyor. Alıcılar cilt tipine göre ağda çeşitlerini ürün görsellerine bakarak seçebilir. Herhangi bir beze gerek kalmadan uygulanabilen bu ürünler pratik bir kullanım hacmine sahiptir. Sipariş edilen ağdalar en geç üç iş günü içerisinde ücretsiz kargo avantajıyla birlikte teslim ediliyor.

  

İlk Seçenekler: Yeşil Ağda

 

Renklerine göre kişiye özel ağda ürünleri kendilerine has kullanım kolaylıkları vaat ediyor. İlk seçenekler arasında yeşil kutusunda satışa çıkarılan ağdalar yer almaktadır. Bu ürünlerin en önemli özelliği hassas cilt yapısına sahip kadınların acısız bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmasını sağlamasıdır. Söz konusu işlemlerin çok daha kısa sürede tamamlanmasını olanaklı hale getirir. Ağda sonrası cilt yüzeyinde meydana gelen kızarıklıkları en aza indirger. Bu ürünler yüzde yirmi bir oranında indirim oranlarıyla satışa çıkarılıyor. Özel kutusunda 100 ml'lik olan yeşil ağdalar, uzun ömürlü kullanımlar için de idealdir.

 

Pembe Pudralı Ağda Seçenekleri

 

 Son yılların en gözde ağda çeşitlerinden bir diğeri pembe renkli ve pudralı ağdalardır. İçerisinde yer alan pudralar, üretiminde kullanılan reçineler kadar birinci sınıftır. Bu nedenle tahriş riskini en aza indirger ve konforlu ağdalar için vazgeçilmezdir. Özel bölgeler için idealdir. Bununla birlikte yüzün her bölümünde de tercihe bağlı olarak uygulanabilir. Düzenli aralıklarla tatbik edildiği takdirde yüz ve çene kısmındaki sert ve kalın tüylerin çok daha az çıkmasını mümkün kılar. Özel setler içerisinde diğer ürünlerle birlikte de satın alınabilen pudralı ağdalar da her bütçeye uygundur. Hem online platformlardan hem de telefondan sipariş edilebilir.

  

Sarı Naturel Ağda ve Kullanım Özellikleri

 

 Alıcılar cilt tipine göre ağda türleri arasında bir diğer seçenek olan sarı ağdaları tercih edebilir. Sert tüylerin çok daha kısa sürede, çok daha acısız bir şekilde alınmasını sağlayan özel ağdalardır. Hassas bir cilt yapısına sahip olan kadınlar için tüm kullanıcılar için idealdir. Sadece sert tüylere sahip kadınlar değil aynı zamanda erkeklerin de büyük bir rağbet oranıyla tercih ettiği ürünlerdir. Erkekler başta sırt bölgesi olmak üzere birçok farklı bölgesindeki sert tüylerin alımı için sarı ağdaları tercih edebilir.

 

Siyah Ağda

 

 Son seçenekler arasında siyah ağdalar geliyor. Peeling etkisine sahip olan bu ağdalar cildin yenilenmesini ve onarılmasını sağlıyor. Çok daha parlak bir cilt yapısına sahip olmak isteyen kadınlar bu ürünleri indirimli fiyatlarıyla satın alabilir.

 Ağda çeşitlerini incelemek ve avantajlı fiyatları kaçırmamak için lütfen tıklayın!

Hassas Ciltler için Azulen İnci Ağda Sert Tüyler için Naturel İnci Ağda Ölü Deri ve Batıklar için Siyah Ağda Hassas Bölgeler için Pudralı İnci Ağda

 

 

Etiketler: inci ağda, renkli ağda
Aralık 16, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR