İnci Ağda Nasıl Kullanılır, Faydaları Nelerdir?

İnci Ağda Nasıl Kullanılır?

Kadınlar vücut bölgesinde oluşan tüylerden büyük rahatsızlık duyarlar. Çoğu zaman uğraştırıcı nitelikte olan bu tüyleri tamamen yok etmenin yolları aranır. Bu konuda çeşitli uygulamalara başvurulur. Ama sonu hep hüsranla biter. Kişi uğraştığı ile kalır. Tüyler tekrar tekrar çıkmaya, kendini göstermeye devam eder.

Tüyler, hazırlanan çeşitli kürlerle yok edilmez. Bunun için en etkili yol ağda kullanmaktan geçer. Peki, hangi ağda kullanılmalı, ağda nasıl kullanılır?

İnci Ağdanın Faydaları Nelerdir?

Öncelikle kullanılacak ağdanın kaliteli olmasına özen gösterilmelidir. Her ağda vücuda sürülmemelidir. Bilinmeyen ağdalar, vücuda sürüldüğü taktirde, vücutta kızarıklıklar oluşabilir. Kadın vücudu, genelde hassas bir yapıya sahiptir. Bu hassaslık düşünülerek hareket edilmeli, her ürün kullanılmamalıdır. Kadın, vücudu için ağda kullanacaksa bu ürün mutlaka, inci ağda olmalıdır. Çünkü kaliteli bir ürün olmasının yanında isteklere cevap verir nitelikte hazırlanmışlardır. İnci ağda vücuda zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir. Vücutta kızarıklara asla mahal vermez. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bir de içeriğinde şeker bulanmadığı için, tüylerin geç çıkmasına yardımcı olur. Bu özellik, kadınlara büyük oranda fayda sağlar. Tüylerin geç çıkması demek, sürekli ağda uygulaması yapılmaması demektir. Bu durumda da vücut nefes almış, dinlenmiş olur.

İnci Ağda Nasıl Uygulanır?

İnci ağda nasıl kullanılır, kullanımı kolay mı? Şimdi bu sorulara cevap arayalım. Uygulamaya başlamadan önce mutlaka ağdanın ısıtılması gerekir. Bunun için yapılması gerekenler şu şekilde sıralanabilir. Öncelikle, ağda makinesinin prize takılması gerekir. Sonrasında ihtiyacınız kadar ağda almalı, ağda makinesinin içerisine yerleştirmelisiniz. Bu arada makineyi 30 dereceye getirmeyi unutmamalısınız. İnci ağda 30 derecede ısınma sağlayacak, erime gerçekleşebilecektir. Makine içerisinde olan ağda, yavaş yavaş eriyecektir.

Tam anlamıyla macun kıvamına gelene kadar ağda kullanılmamalıdır. Macun kıvamına geldikten sonra kullanmak doğru olacaktır. İstenilen kıvama gelen ağda, uygulama yapılacak alana tüylerin çıkış yönünde sürülür. Bu noktada ağda için kullanılacak bezlere hiç gerek kalmamaktadır. Sürülen ağda hemen kuruyacaktır. Sonrasında kuruyan ağda tüylerin çıkış yönünün tersine çekilecektir. Uygulama yapılacak alan tamamen temizlenene kadar bu işleme devam edilir. Uygulama işlemi bittikten sonra yardımcı bir ürün olan, tüy azaltıcı sprey sıkılır.

Uygulanan Tüy Azaltıcı Spreyin Özelliği

Uygulama alanına sıkılan sprey, düzenli kullanımda tüylerde büyük oranda azalma gerçekleştirebilmektedir. Aynı zamanda uygulama alanına sıkılan sprey, temizleme özelliğine sahiptir. Yağlı bir yapıya sahip değildir. Vücudu besleyen, rahatlatan faydaları mevcuttur. Sprey sayesinde vücut yumuşak bir dokuya kavuşturulur. İnci ağdanın vücutta kalıntı bırakmayacağı doğrudur. Fakat kalıntı olmasa da spreyler kullanılmalı, kullanımı aksatılmamalıdır. Çünkü tüylerin azalmasında etkin rol oynamaktadırlar.

Ağda Uygulamasından Sonra Yapılması Gerekenler

Ağda işleminden sonra, aynı gün vücudun suya maruz kalmasına engel olunur. Aynı gün denize veya havuza girmemek gerekir. Ağda uygulanan alana alkol içeren ürünler de sürülmemelidir. Tüm bunlar uygulama yapılan alana zarar verebilir. Dikkat edilmesi gereken hususlar bu şekildedir.

Etiketler: inci ağda nasıl kullanılır
Nisan 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR