İnci Ağda ile Boncuk Ağda Arasındaki Fark

İnci Ağda ile Boncuk Ağda Arasındaki Fark Nedir?
Şu anda piyasada en çok tercih edilip adı duyulan İnci Ağda ve ona görünüm olarak benzeyecek şekilde üretilmiş boncuk ağda, kullanıcıların satın alma tercihlerini değiştirdi. 
Peki inci ağda ile boncuk ağda arasında ne gibi farklar bulunmakta? Kısaca sizler için inceleyelim, 
 
  • - İnci Ağda %100 doğal malzemelerden üretilmiştir. Boncuk ağda ise plastik içerikli bir üründür. Plastik, cilde zararlı bir maddedir ve daha sert bir yapıya sahiptir. Tahrişlere sebep olabilir. 
  • - İnci Ağda, şekersiz içeriğe sahiptir. Doğal balmumu ve reçine içerir ve elde bile biraz ısıtma ile yumuşadığı gözlemlenebilir. Şekersiz içerik tüylerin geç çıkmasını sağlar ve düzenli kullanımda tüyleri azaltır. Boncuk ağda içerisinde şeker barındırır. Bu da tüylerin daha hızlı ve yoğun çıkmasına sebep olur. 
  • - İnci ağda yumuşak içeriği ve özel formülasyonundan dolayı sadece tüylere yapışır ve acısız ağda deneyimi sunar. Boncuk ağda ise tüylerle birlikte cildinize de yapışır ve daha acılı bir ağdaya sebep olur. 
  • - İnci ağda, partikül – granül ve boncuk ağda gibi isimlendirilmiş ağdaların ilkidir. Ardından üretilen tüm marka ve çeşitler inci ağdayı takiben üretilmiştir. Ancak inci ağda kaliteli içeriğinden dolayı pahalı bir formül yapısına sahip olduğundan, firmalar doğal içerik yerine plastik ve şeker içerik ile ürünün benzerini üretmeye çalışmışlardır. 
  • - İnci ağda farklı cilt tiplerine göre uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Özel bölgeler, hassas ciltler, peeling etkili ve sert tüyler için farklı üretilen çeşitleri tüm kullanıcılara hitap eden bir ürün olduğunun kanıtıdır. 
  • - İnci ağda yumuşak yapısı sayesinde daha sert ve plastik yapılı boncuk ağdanın aksine cilde değil sadece tüylere yapıştığı için ciltte sarkma gibi bir deformasyona, sarkmaya sebep olmaz. 
  • - Boncuk ağda vb. gibi markalar, tüylerin bir daha çıkmayacağı ya da en az 2 ay sonra çıkacağı gibi asılsız ve gerçek dışı bilgileri taahhüt etmektedir. Bu gibi bilgilere ASLA İTİMAT ETMEYİNİZ!

 

Renklerine Göre İnci Ağda Özellikleri; 

 
- Pembe – Pudralı İnci Ağda: Özel Bölgeler için
 
Her cilt tipi için uygundur. 
Tüm ciltte kullanıldığı gibi yüz ve özel bölgelerde de rahatlıkla kullanılabilir. 
Pudralı içeriği yumuşak çekiş sağlar. 
 
- Sarı – Naturel İnci Ağda: Sert Tüyler için
 
Sert tüyler ve özellikle erkek cilt yapısı için uygundur. 
Sert tüylerde yumuşak çekiş sağlar. 
 
- Siyah – Peeling Etkili
 
Yüz ve tüm vücutta kullanılabilir. 
Siyah noktalar ve ölü derilerden cildi temizlerken tüylerden arındırır. 
Tüm cilt tipleri için uygundur. 
 
- Yeşil – Azulen
 
İçeriğindeki papatya özleri ile ekstra yumuşak yapı.
Tüm cilt tiplerinde kullanılabilir.
Hassas ciltlerde kusursuz etki. 
 

İnci Ağda Nasıl Kullanılır? 

 

Ağda ısıtıcısı içerisine tüm paket dökülür ve tamamen eriyene kadar son ısıda eritilir. İnci ağda tamamen eridikten sonra makine düşük ısıya alınır ve macun kıvamına gelene kadar ılımaya bırakılır. Paketin içerisinden çıkacak spatula yardımıyla ağda, çok ince bir tabaka olmayacak şekilde sürülebilmelidir. Sürülen ağda birkaç saniye içerisinde kurur ve tek hamlede tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekilir. Kullanılan ağda tekrar eritilip kullanılabilir. Ağda sonrası cilt 2 saat kadar suya sokulmamalıdır. 
 

İnci Ağda Kullanıcı Yorumları

 
İnci ağda kullanan tüketiciler yorumlarını instagram sayfamızda paylaştılar. Tüketici yorumuna göre İnci Ağda’nın tüyleri azalttığını ve tüylerin daha geç çıktığını, acısız bir ağda işlemi sağladığını, İnci Ağda’nın Boncuk Ağda’ya göre daha kaliteli ve acısız bir deneyim sunduğunu görebiliyoruz. Ayrıca İnci Ağda’nın her cilt tipine özel farklı bir ürün sunması da müşterinin ürün seçimini ve memnuniyetini kolaylaştırmıştır. Piyasada bolca bulunan Boncuk Ağda’nın plastiki yapısı markanın beğenilmeyen özellikleri arasında mesaj kutumuza düşen bildirimler arasındadır.
 
Etiketler: inci agda
Ekim 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR