Granül Ağda Fiyatları

Granül Ağda Fiyatları

Granül Ağdalarla Her Şeyden Tasarruf Edin

Granül ağdalar, son yıllarda birçok ev ve güzellik merkezindeki yerini aldı. Hazır ağda kitlerinden çok daha fazla avantaja sahip olan granül ağdalar, küçük tanecikleri sayesinde sadece ihtiyaç duyulan miktarda kullanılıyor. Bu da ağda kağıdı, ağda ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Hazır ağda kitlerinde bulunan ağdalar sürekli ısınıp soğudukları için yapıları bir süre sonra bozuluyor.

Ağda kiti birden çok kez kullanıldığı için de hem makinede hem de kitin kendisinde ağda kalıntıları kalıyor. Bu durum da kullanıcının daha ağda yapmadan bile ellerinin yapış yapış olmasına neden oluyor. Granül ağdalar tüm bu problemleri ortadan kaldırıyor.

Granül Ağdaların Artıları

Granül ağdalar her cilt tipine göre üretilebiliyor. Boncuk şeklinde olan ağda taneciklerini dilediğiniz miktarda boncuk ağda makinesine koyarak kısa süre içinde erimesini sağlayabilirsiniz. Spatula yardımıyla tüylerin çıkış yönüne paralel bir şekilde sürdüğünüz ağdayı ister ağda beziyle isterseniz de elinizde tüylerin çıkış noktasının ters yönüne doğru hareket ettirebilirsiniz. Granül ağda fiyatları oldukça uygun olduğu için tek bir paketle aylar boyunca kişisel temizliğinizi yapmanız mümkündür.

Granül Ağdanın Kazandırdıkları Çok

Granül ağdalar size zamandan kazandırır. Güzellik salonlarına gitmek için harcayacağınız paradan ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan ağdalar, kullanım miktarını kendiniz belirlediğiniz için de avantajlıdır, hijyeniktir de. Güzellik salonlarında bulunan ağdaların tekrar tekrar eritilip kullanılmadığından emin olamazsınız. Granül ağda alarak paketini ilk siz açacak ve ürünü kullandıktan sonra çöpe atacaksınız. Böylelikle tanımadığınız kişilerin kıl köklerinin olduğu ağdalarla kişisel temizliğinizi sağlamak zorunda kalmazsınız.

Her Bölge İçin Özel Üretim

Ağda partiküllerini vücudunuzun belli bölgelerinde kullanabilirsiniz. Bu nedenle paketlerin üzerinde bulunan açıklama metinlerini okumanız önerilir. Tüm ağda türleri vücudunuzun her bölgesi için uygun değildir. Bazıları diğerlerinden daha sert ve sadece bacaklarda, kollarda ve sırtta kullanılmalı, diğerleri ise yüz, kol çukurları ve bikini çizgisi gibi hassas alanlarda kullanılmak için tasarlanır. Ayrıca, ağda yaparken jilette olduğu gibi kendinizi keserek yaralama ihtimaliniz de yoktur. Buna ek olarak, granüllü ağdalar doğru kullanıldığında batık yapmaz. Granül ağda fiyatları uygunluğu gibi ağdaların kullanımı da basittir. İlk kez ağda yapacaklar bile ağdasını kolaylıkla hazırlayabilir.

Spatulayla İstediğiniz Bölgeyi Arındırın

Granül ağdalar sayesinde vücudunuzdaki en büyük bölgelerden en küçük bölgelere kadar her alanı arındırabilirsiniz. Dilerseniz tüm bacağınızı, dilerseniz de burun kıllarınızı kökünden alabilirsiniz. Kökünden alınan tüyler, ağdanın etkisiyle bir aydan önce çıkmazlar. Bu süre, kişinin metabolizmasına göre değişkenlik gösterir.

Kullanıcı, dört haftaya kadar pürüzsüz bir cildin keyfine varır. Genellikle temizleme mendilleri ile birlikte sunulan ağdayı yaptıktan sonra paket içerisinde bulunan spatulayı ve ağdayı atarak bir sonraki kullanımınızda tamamıyla temiz ağdayı kullanabilirsiniz. Hijyen açısından da avantaj sağlayan granül ağdalarla evde ağda yapmanın keyfine varın.

 

Etiketler: Granül Ağda Fiyatları
Ekim 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR