Evde Sir Ağda Kolaylığı

Evde Sir Ağda Kolaylığı

Kadınlar olarak kişisel bakım ve temizlik konusunda erkekler olarak sahip olduğumuz seçenekler oldukça fazladır. Bu seçenekler arasında ise kendimize en uygun olanı ve anlık olarak sorunumuza en kalıcı çözüm olan seçeneği uygulamak isteriz. İstenmeyen tüyler konusunda da kısa süreli, uzun süreli, acısız, pratik ya da geçici olarak değerlendirebileceğimiz farklı çözüm yolları bulunmaktadır. Her kadın istenmeyen tüyler ile kalıcı olarak baş edebilmek istese de henüz bu durum tıbbi olarak da mümkün değildir. İstenmeyen tüylere karşı alınabilen en kalıcı önlem lazer epilasyon olsa da epilasyondan bir süre sonra ışın görmeyen kıl kökleri tekrar deri altında oluşmakta ve az sayıda da olsa tüy çıkışı olabilmektedir.

Sir Ağdanın Avantajları

Bu durumda istenmeyen tüylere karşı alınabilecek en kalıcı önlem yine sir ağda olmaktadır. Sir ağda yapılırken sadece kalınlaşan ya da siyahlaşan tüyler değil açık renkli ve zayıf olan tüyler de alınmaktadır. Bu sayede pürüzsüz bir cilt dokusu elde edilebilmektedir. Özellikle yaz mevsiminde kadınların başına bela olan epilasyon sorunu sir ağda ile çok kısa sürede çözülebilmektedir. Üstelik sir ağda sadece güzellik merkezleri ya da ağda salonlarında değil satın alacağınız sir ağda seti ile evde de yapılabilecek bir uygulamadır. Sır ağda seti içerisinde ısıtıcı ağda kabı, ağda, ağda bezi ve ağda temizleme mendili mevcuttur. Isıtıcı kap ağdanın jelleşmesi ve cilde sürülebilir bir kıvama gelmesini sağlamaktadır. Cilde ince bir tabaka olarak yayılan ağda, ağda bezi ile yapıştırılarak çekilir. Temizleme mendilleri ise yağ bazlı olan ağdayı ciltten temizlemek için kullanılmalıdır. Tüm bu malzemeler set olarak alındığında hem fiyat olarak uygun olmakta hem de gerekli tüm ekipmanları bulundurduğu için uygulamada kolaylık sağlamaktadır.

Sir Ağda Satın Almak İçin

Siz de kendi sir ağdanızı yapmak için internet üzerinde satışı bulunan kitlerden alabilir ve içerisindeki ağda ile de uzun süre epilasyon ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Güvenilir hizmet sunan web sitelerinde ödemeyi kredi kartı ya da havale ile yapabilmeniz mümkündür. İnternetten alışverişin bir diğer avantajı da ev adresinize ya da iş adresinize kadar satın almış olduğunuz ürünlerin hızla ulaştırılmasıdır. İlk defa sir ağda uygulaması yapacaksanız öncelikli olarak bu konuda bilgisi olan kişilerden, merkezlerden ya da internet üzerindeki bilgilendirici videolardan yardım alabilirsiniz. Aynı zamanda satın almış olduğunuz ağda setleri üzerinde de kullanım ile ilgili bilgilendirmeler mevcut olmaktadır. Herhangi bir alerjik reaksiyon durumunda ya da beklenmeyen bir durum olduğunda ağdaya devam edilmemelidir. Nadir de olsa görülebilen alerjik reaksiyonlar kişilerin cilt hassasiyetlerinden ya da bir takım cilt enfeksiyonlarından kaynaklı olabilmektedir.

Sir Ağdada Nelere Dikkat Edilir?

Sir ağda uygulaması yaparken kutu üzerinde belirtilen uyarılara uyulmalıdır. Bu uyarılar hem ağdanın kullanılabilirliğinin artması için hem de sizin korunmanız açısından oldukça önemlidir. Sir ağda setinizi ihtiyaç duyduğunuz miktara göre farklı farklı boyutlarda satın alabilirsiniz.

 

Etiketler: Evde Sir Ağda Kolaylığı
Ekim 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR