Evde Pratik Ağda Yapma Yöntemleri

Evde Pratik Ağda Yapma Yöntemleri

Kadınlar kişisel bakımlarına oldukça özen gösteriyorlar. Temiz ve sağlıklı bir cilde kavuşan kadınlar pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterler. Kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak adına pek çok epilasyon yöntemini kullanıyorlar. Vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulmak adına pek çok epilasyon türü kullanılabiliyor. Aynı zamanda çeşitli ağda türleri de bu tüylerden kurtulmak için kullanılıyor. İstenmeyen tüyler için kalıp ağda da kullanılabiliyor. Ayrıca inci ağda çeşitleri ile birlikte istenmeyen tüylere veda edilebilir. İnci ağdalardan bazıları bezsiz şekilde kullanılabiliyor. Ve en iyi sonucu veriyor.

Evde Pratik Ağda Nasıl Yapılır?

Yaz mevsimine girilen şu günlerde kuaförler kapalı. Hem ekonomik olarak rahatlamak hem de zamandan kazanmak amacıyla evde de ağda yapılabilir. Doğru teknikler uygulandıktan sonra evde yapılan ağda oldukça rahat olacaktır. Özellikle ağda setleri de pratik bir şekilde tüylerin alınmasında kullanılıyor. Ağdalar ısıtıldıktan sonra tüylerin alınacağı bölgeye sürülmeli. Daha sonra da çeşidine göre tüylerin alınmasında kullanılmalı. Evde ağda yapılırken öncelikle tüm malzemeler hazırlanmalı. Daha sonra ise konserve ağda ya da kartuş ağda ısıtılmalı. Isıtılan ağda ise dikkatli bir şekilde sürülmeli.

Evde Ağda Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evde ağda yapılırken oldukça dikkatli davranılmalı. Vücut tahriş edilmemeli. O nedenle uygun ısıda ısıtılan ağda vücuda orta kalınlıkta sürülmeli. Daha sonra ağdanın üzerine ağda bezi konulmalı. Ağda bezi ile birlikte ağda çekilmeli. Hemen akabinde üzerine ağda yağı sürülmeli. Tüm vücut ağdası bittiğinde de ılık su ile yıkanmalı. Ağda yaparken vücudu tahriş etmemesine özen gösterilmeli. Bunun yanı sıra cilt tipine uygun olarak ağda kullanılmalı. Ağda yapılmadan önce de vücudun küçük bir bölümünde uygulanmalı. Böylelikle ağdanın uygulanıp uygulanılamayacağı belirtilir.

Ağda Çeşitleri Nelerdir?

Kadınlar ağda yaptırdıklarında vücutlarındaki tüyler neredeyse bir ay kadar çıkmaz. Bunun yanı sıra jilet kullanılmaması gerekir. Jilet tüyleri daha da kalınlaştırır. Ayrıca daha çabuk çıkmasını sağlar. O nedenle tüyleri almak için en iyi yöntem ağda kullanmak olacaktır. Kadınlar tarafından en çok kullanılan sir ağda olarak bilinir. Ayrıca kalıp, inci ve kartuş ağdalar da bulunabilir. Cilt yapısına göre bu ağdalar kullanılabilir. Ayrıca evde bakım yapmak isteyen kadınlar acısız ağda yöntemlerini kullanabilirler. Ağda yapılırken tüm materyallerin bir arada bulundurulması çok önemlidir. Böylece ağda hazırlığı yapılır.

Evde Bakımın Avantajları Nelerdir?

Son günlerde kuaförlerin kapalı olması evde bakım ihtiyacını doğurdu. Kadınlar da istenmeyen tüylerden kurtulmak adına evde kendi ağdalarını yapmaya başladılar. Böylece kısa sürede hem istenmeyen tüylerden kurtuldular hem de ekonomik olarak rahatladılar. Bu sayede inci ağda kullanılarak pürüzsüz ciltler ortaya çıktı. Kombine ağda setleri ile birlikte tüm vücuda ağda uygulanabilir. Kalıp ağdalar da ısıtılarak bacak ve kollardaki istenmeyen tüyler hızlı bir şekilde alınır. Bu da evde bakım ihtiyacını hızla gideriyor.

Etiketler: evde ağda yapm
Mayıs 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR