Erkeklerde Sir Ağda Kullanımı

Erkeklerde Sir Ağda Kullanımı

Günümüzde artık kadınlar kadar erkekler de kişisel bakımlarına önem veriyorlar. Ve elbette bu bakımların arasında istenmeyen tüylerden kurtulmak da var. Bunun için erkek sır ağda kullanımı son derece yaygınlaşmaya başladı. Tüylerden en hızlı ve etkili şekilde kurtulmak için kullanılan sir ağda, daha az acı vermesi ve tüylerin azaltması gibi özellikleri ile erkekler tarafından da ilgi görüyor.

Erkeklerde Sir Ağda Kullanımı

Bazı güzellik merkezlerinde artık erkekler için de uygulanmaya başlanan sir ağda, saf çam ağacı reçinesinden üretilen bir üründür. Dolayısıyla içeriğinde şeker veya herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır. Bu yönü, sir ağdanın çok daha sağlıklı olmasını sağlamaktadır. Üstelik ağdaların içeriğinde bulunan ve yapışkanlığını sağlayan şekerin, istenmeyen tüyleri zayıflatmak yerine tüy köklerini besleyerek daha da güçlendirdiği biliniyor. Bu nedenle sir ağda kullanmak, tüylerin zaman içerisinde gerçekten de yok olmasını sağlamaktadır.

Erkek bakımında kullanılan sir ağdalar, ihtiyaç duyulan her vücut bölgesinde güvenle tercih edilebilir. Pudralı ve pudra içermeyen olmak üzere çeşitleri olan erkek sir ağda ürünleri, erkeklerin sırt ve omuz bölgesinde çıkan tüylerde, göğüs bölgesi tüylerinde özellikle kullanılıyor. Bu bölgelerin geniş alanlar olması ve çok sayıda tüy kökünün olması, erkek sir ağda kullanımına daha da ihtiyaç duyulmasına neden oluyor. Çünkü uygulama alanı genişledikçe, acı eşiğinin düşmesi ve uygulamanın en hızlı şekilde bitirilmek istenmesi gibi nedenler ortaya çıkıyor. Sir ağda pudra içeriği dolayısıyla çekiş gücünün azalması ve buna rağmen tüyleri köküyle alabilmesi dolayısıyla, sıklıkla başvurulan bir yöntem olmuş durumda.

Erkeklerde Sir Ağda Kullanımının Faydaları

Erkek vücudunda oluşan tüyler, kadın vücuduna nazaran çok daha sert ve kalın bir nitelik taşır. Bu sert ve kalın tüylerin alınabilmesi, ince tüylerden çok daha zordur. Bu tüyler alınırken acı hissi çok daha yoğun olmakta ve uygulama sırasında tüylerin tamamen alınması zorlaşmaktadır. Sir ağda kullanımı tüm bu sorunları ortadan kaldırmaktadır. Tüyler kısa da olsa onları tamamen kavrama ve başarıyla çekme özelliğine sahip olan bu ağda ürünü ile pürüzsüz bir cilde kavuşmak mümkün.

Yapılan araştırmalar, düzenli biçimde sir ağda kullananların bir süre sonra istenmeyen tüylerinde ciddi bir azalma gözlemlendiğini ortaya koyuyor. Çünkü tüyler kökü ile birlikte alındıkça, zaman içerisinde o bölgede çıkan tüylerin sayısı azalıyor. Bununla birlikte uygulama esnasında cilt yüzeyindeki ölü derilerin de atılması söz konusu olabiliyor.

Bu ağda ürününün başka bir avantajı da, klasik ağda kullanımı sırasında sıklıkla karşılaşılan batık tüy oluşumunun engellenmesi ve hatta batık olarak çıkan tüylerin dahi kökü ile birlikte alınmasıdır. Bu yöntem ile alınan tüylerin yeniden çıkması yaklaşık olarak bir ay civarında gerçekleşir. Ve tüyler yeniden çıktığında onların azalarak çıktığına tanıklık edebilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile erkek sir ağda kullanımı büyük avantajlar sunmaktadır.

 

Etiketler: Erkeklerde Sir Ağda Kullanımı
Ekim 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR