Erkeklerde İnci Ağda ve Kullanımı

Erkeklerde İnci Ağda ve Kullanımı

Erkeklerde inci ağda kullanımı; İnci ağda erkeklerin yeni gözdesidir. Şimdi daha bakımlı erkeklerle tanışıyoruz. Her kuaförün inci ağda kullandığını gördük. Geçmişte erkeklerde ağda işlemi sadece damadın tıraş olması için kullanılıyordu. Siyah inci ağdası, yüzü hem ağrısız halde hem peeling etkisi ile erkekler arasında çok popülerdir. Siyah inci ağdası burun kıllarını alırken uygulaması kolaydır, berberlerin ve iyi bakımlı erkeklerin favori ürünlerinden biridir.

İnci Ağda Nasıl Kullanılır?

İnci ağda makinesine gerekli miktarda inci ağda ekleyin. Isıtıcı ayarını 90 ° C'ye değiştirin. Ağda çok sıcak su kıvamına gelene kadar ısıtın ve ağda makinesinin sıcaklığını 30 ° C'ye düşürün. Yeni erimiş ağdayı hemen kullanmayın ve erimiş ağda bal kıvamına gelene kadar 10 dakika süreyle 30 ° C'ye ayarlanmış makine sıcaklığı ile kontrollü bir şekilde soğutun. Küçük bir alanda ağdayı deneyerek sıcaklık ve alerji testi yapın. Ağda kalınlaştığında (çok kalın olmadığında), kılın uzama yönüne doğru uygulayın ve ağda 10-15 saniye içinde tamamen kurur. Artık beklemenize gerek yok, ciltten soymak için ağdayı tüylerin uzama yönüne doğru tek nefeste çekin. İnci ağdası yapışkan bir kalıntı bırakmadığı için iyice temizlenmesine gerek yoktur. Ancak su yerine bebek yağı veya yağ bazlı temizlik mendilleri kullanabilirsiniz.

Ağda yapıldıktan sonra 1 gün (24 saat) suya, denize veya havuza girilmemesi tavsiye edilir. Kullanılan ağda makineye atılıp tekrar eritilebilir. Pudralı, siyah veya bronz sedefli ağda cildin tüm bölgelerin de güvenle kullanılabilirken, doğal ( sarı ) inci ağdası özellikle sert saçlar için kullanıldığından yüz ve özel bölgeler de kullanılması tavsiye edilmez.

Bir Paket İnci Ağdanın Ağırlığı Ne Kadardır?

Klasik ambalajda bir paket İnci ağdanın ağırlığı 200 gram iken yeni bir seçenek olarak büyük ambalajdaki İnci ağdanın ağırlığı 450 gramdır.

Bir Paket İnci Ağda Bütün Vücuda Yeter mi?

Evet, bir paket İnci ağda tüm vücudun ihtiyacını karşılamaya yeter. Kullandığınız inci ağdağyı ısıtıcıya koyup kullanmadan önce eritebilirsiniz. İnci ağda şeker içermediği için uzun süreli kıl uzamasını engeller. 1 aya kadar pürüzsüz bir cilt sağlar.

İnci Ağdanın Diğer Ağda Türlerinin Farkı Nelerdir?

İnci ağda; saf bitki reçinesinden yapılmıştır, tamamen doğaldır. Deri yerine tüy yüzeyine yapıştığı için ağrı minimumdur. Bez olmadan kullanılır ve şeker içermez. Bu neden ile kıl köklerinizi besleyemez. Diğer ağdalar ile karşılaştırıldığın da ağrı oranı beşte birdir. Düzenli kullanım kılları inceltecektir. Köklerden emilir.

Etiketler: Erkeklerde İnci Ağda ve Kullanımı
Eylül 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR