Botolips Hakkında Merak Edilen Her Şey

Botolips Hakkında Merak Edilen Her Şey

Botolips Kullanmanın Faydaları

Botolips kullanmanın avantajı sadece anlık dudak dolgunlaştırmak değildir.  
Hızlı Sonuç: Sadece bir dakika gibi kısa bir süre içerisinde dudakların çok daha dolgun bir görünüme ulaşmasını sağlayan, etkili bir üründür. Günde 4 defa gibi periyodik aralıklarla uygulanmalıdır. Ürünler online platformlardan sipariş verilebilir ve www.botolips.com adresinden sipariş verirken uzman desteği almak da mümkündür. 
Yüzde on beş oranında dolgunluk: Botolips kullanan kullanıcılardan gelen geri dönüşlere ve yapılan araştırmalara göre dudaklar 1 dakika içerisinde %15 oranında dolgunlaşır. Ancak tüm kullanıcılarda dudak ve cilt yapısından dolayı her bir kullanıcıda net %15 dolgunluk beklenmez.
Biçim ve hacim: Dudak bölgesine kalıcı hacim de kazandırır. Dudakların altındaki dokuyu etkileyen özel formül kalıcı hacim ve biçim kazandırır. Bu kalıcılığı düzenli kullanım ile görmek mümkündür. 
Doğal Formül: İçeriğindeki 16 doğal yağ ile %100 doğal bir yapıya sahiptir. Herhangi bir kimyasal içermez. Piyasada taklidi çıkmış olan başka isimli bir 
Ameliyat ve enjeksiyona son: Birkaç yıl öncesine kadar dudaklarına hacim ve dolgunluk kazandırmak isteyenlere iki seçenek sunuluyordu. Bunlardan ilki lokal anestezinin uygulandığı küçük çaplı ameliyatlardı. Bir diğeri ise hyaluronik asitlerin yoğunlukla kullanıldığı iğne ile gerçekleşen seanslardı. Özellikle iğne ve ameliyat korkusu olan kadınların yapmaktan kaçındıkları dolgunluk takviyesi artık botolips ile mümkün. 
Her bütçeye uygun fiyatlar: Tanıtım fiyatlarıyla botolips’e bütçenize dost şekilde sahip olabilirsiniz. Artan adetlerde daha uygun fiyatlara Botolips satın alabilirisiniz. 

Botolips ve Özellikleri

Botolips özellikleri nelerdir, gelin inceleyelim;
Uygulama: Botolips’in uygulanması son derece pratiktir. İster direkt dudak üzerine isterseniz de rujun altına ya da üzerine uygulayabilir ve sonucu 1 dakika içerisinde görebilirsiniz. 
Doğal içerikler ile doğal görünüm: Botolips’in içeriği %100 doğal olduğundan alerjik reaksiyona yol açmaz. Doğal malzemeler ile üretilmiş botolips, doğal dolgunluk sağlar, sahte bir görünüme yol açmaz. 
Kalojen: Botolips içeriğinde yüksek oranda kalojen bulundurmaktadır. Bu da dudaklarınızın düzgün, yumuşak, biçimli ve kusursuz olmasına yardımcı olan yüksek oranda protein içeren, doğal bir maddedir. Dudaklarınız sağlıklı ve hızlı şekilde biçimine kavuşacaktır. 
Etiketler: botolips, botolips nedir
Kasım 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR