Boncuk Ağda Nedir? Nasıl Kullanılır?

Boncuk Ağda Nedir? Nasıl Kullanılır?

Vücutta birçok bölgede istenmeyen tüyler can sıkıcı olabiliyor. Artık birçok yöntemle istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür. Epilasyon, jilet, cımbız gibi birçok yöntem bulunsa da aslında ağda da kolay yöntemlerden bir tanesidir. Ağda özellikle bir yardıma ihtiyaç duyulmadan kişi tarafından evde kolaylıkla yapılabilir. İster eski usul ağdalardan ya da hazır sir ağda bantlarından yararlanılabilir. Ancak son zamanlarda üretilen bir ağda türü kullanım açısından her ağda türünü geride bıraktı. Acıdan şikayetçi olan kişiler acıyı neredeyse acıyı en aza indiren boncuk ağdaya yöneldi.

Avantajları:

Sir ağda bantlarından farklı olarak istenilen boyutta sürülebilmesi ve kontrolün kişide olması boncuk ağdanın yararlarındandır. Ağda özellikle bir yardıma ihtiyaç duyulmadan kişi tarafından evde kolaylıkla yapılabilir.

Tüyleri kökünden alması tüy sıklığını azaltır ve ileride oldukça rahatlık sağlayabilir. Ayrıca geleneksel ağdaya zıt olarak oldukça pratik ve daha az can acıtan bir ürün olduğu söylenebilir. Özellikle ağdadan verdiği acı yüzünden kaçanlar boncuk ağda sayesinde tekrar ağda kullanmaya başladıklarını belirtiyorlar. Ayrıca geleneksel ağdada bez olmadan uygulama sağlamak imkansızken boncuk ağdada beze ihtiyaç yoktur ve sadece elle uygulama yeterlidir. Ayrıca içerisinde şeker bulunmaması da tüylerin kökünü beslemesine engel olur ve tüyleri azaltmaya yardımcı olur.

Boncuk ağdanın bir diğer avantajı cilt tipine göre birçok ürün bulunmaktadır. Ağda kullanan insanların en çok şikayet ettikleri konulardan birisi de cilde verdiği zarardır. Boncuk ağdalarda ise bu sorun hemen hemen yok denilebilir. Her cilt tipine uygun boncuk ağda türleri bulunmaktadır. İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemi olarak boncuk ağda oldukça kullanışlı ve pratiktir.

 

Boncuk Ağda Nasıl Kullanılır?

 

Öncelikle bir ağda ısıtıcısına ihtiyaç vardır. Ağda ısıtıcısı çalıştırılır ve ısınması beklenir. Yeterince ısındıktan sonra tercih edilen miktarda boncuk ağda ısıtıcıya eklenir. En az 10 dakika beklenmesi gerekiyor. Boncukların eridiğinden ve ağdanın kalın hale gelmesinden emin olduktan sonra ağda kullanmaya hazır hale geliyor. Uygulamaya hazır hale gelen ağda bir spatula yardımıyla tüylerin uzadığı yöne doğru sürülür. Ağdanın kalınlaşması ve kuruması için 1-2 dakika beklenir. Tüylerin uzadığı yönün ters ucundan ağda elle çekilir.

 

Boncuk Ağda Nereden Alınır?

Artık birçok kozmetik firması boncuk ağda üretimi gerçekleştiriyor. Uygun fiyatlarla alınabilen boncuk ağda, güvenli ve uygun fiyatlı bir şekilde inciagda.com.tr adresinden istenilen zamanda alınabilir.
Etiketler: Boncuk Ağda Nedir? Nasıl Kullanılır?
Mart 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR