Boncuk Ağda Makinesi ve Fiyatları

Boncuk Ağda Makinesi ve Fiyatları
Tıraştan ağdaya geçerken çoğu insanın dikkatini çeken ilk şeylerden biri, epilasyon için ne kadar az zaman harcayacaklarıdır. Tek bir ağda seansı tek bir tıraş seansından daha uzun sürebilirken, sonuçlar daha etkilidir. Tıraş sonrası üç ila dört gün sonra tüyler yeniden çıkar. Ağda sonrası tüyler üç ila altı hafta içerisinde çıkar.

Tüylerinizi Kökünden Alın

Evde kendi başınıza kolayca uygulama yapabileceğiniz makineler sayesinde kuaförlere onlarca lira vermenize gerek kalmaz. Boncuk ağda makinesi fiyatları uygun olduğu için birçok kişi tarafından edinilebilir Ağda tamamen tüyü kökünden aldığından, birçok kadın tüylerin eskisinden daha ince uzadığını söyler. Bu da demek oluyor ki ağda var olan kıl köklerini kırarak tüylerin zamanla azalmasını sağlar. Kökün tamamen çıkarılması aynı zamanda daha pürüzsüz bir cilt elde edilmesini sağlar. Her cilt için farklı olarak üretilen ağdaların tümü boncuk ağda makinesinin içine girebilir.

Boncuk Ağda Makinesine Hangi Ağdalar Konulur?

Ağda kitini seçerken, hangisinin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için kendinize birkaç soru sormanız gerekecektir. Ağda makinesine ağda koymadan önce vücudunuzu temizleyeceğiniz bölgenin büyüklüğüne göre boncuk ağda koyabilirsiniz. Bu da ağda ve ağda bezinden tasarruf etmenizi sağlar.
Bikini hattınızı mı arındıracaksınız yoksa bacaklarınızı, kollarınızı, yüzünüzü ve koltuk altlarınızı ağdalamayı planlıyorsunuz? Güzellik salonuna gitmek için zamanınız olmadığında veya düzenli aralıklarla ağda yapacaksanız boncuk ağda makinesi sizin için iyi bir tercih olabilir.

Makinenin Kullanım Şekilleri

Boncuk ağda makinesi sıcak ve soğuk ağda için kullanılabilir. Genel bir kural olarak, makinede eritilip soğuması için bekletilen ağda, küçük alanlar, yüz veya bikini çizgisi gibi hassas alanlar için en iyisidir. Soğutulmuş ağdalar küçük alanlara spatula yardımıyla kolayca sürülebilir. Öte yandan, bu makineyle paranın karşılığını daha az alırsınız.
Bu sebeplerden dolayı, sık sık ağda yapmayı planlıyorsanız ve bacaklar veya kollar gibi geniş alanlardaki tüylerinizi almanız gerekiyorsa, boncuk ağda makinesini tercih etmeniz bütçenize ve zamanınıza katkıda bulunacaktır. Ani çıkan seyahatlerden evden çıkamayacağınız durumlara kadar birçok konuda yardımcınız olan makineler güzellik salonlarında da kullanılabilir.
Etiketler: Boncuk Ağda Makinesi
Eylül 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR