Bikini Bölgesine Ağda Nasıl Yapılır?

Bikini Bölgesine Ağda Nasıl Yapılır?
İstenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak ve aynı zamanda tüm kısımlarında meydana gelecek bakterileri de uzak tutmak adına, büyük markalar eşliğinde önemli ağda çeşitleri bulunmaktadır. Fazla uğraştırmadan, herhangi bir acı ya da ağrı vermeden ve kısa bir süre içerisinde temizlik yapma imkanı sağlayan farklı bikini bölgesi ağda seçenekleri tercih edebilmektedir. Ayrıca oldukça derin kısımdan cilt temizliği gerçekleştirildiğinden dolayı, uzun bir süre kullanım şansını da yanında getirmektedir.

Bikini Bölgesi Adına Ağda Çeşitleri

Günümüzde bu konuda farklı bikini bölgesi ağda çeşitleri bulunmaktadır. Her kadın kendi vücudunun farklı noktalarında bulunan tüylerden kişisel isteklerine bağlı olarak rahatlıkla kurtulma şansını elde edebilmektedir. Bikini bölgesi için tercih edecek olan ağda çeşitlerini sıralamak gerekirse;
Bu konuda tüy dökücü kremler tercih edilebilmektedir. Ancak mutlaka genital bölgeye temas etmemesine dikkat edilmelidir. Ortalama 3 ila 10 dakika gibi bir süre içerisinde etkisini gösterir ve tüylerin tamamen dökülmesine imkan tanır.
 
Sir ağda bantları günümüzde en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Özellikle hassas ve küçük bölgeleri rahatlıkla uygulanabilen bu ağda bantları, herhangi bir acı ve ağrı vermeden; bikini bölgesi ağda ile istenmeyen tüylerden kurtulma şansı vermektedir.
 
Sir ağda bantları ve tüy dökücü kremleri kullanmak istemeyenler için bu konuda farklı depilasyon cihazları bulunmaktadır. Hiçbir uğraş gerektirmeden, herhangi bir tahriş veya kesik yaratmadan rahatlıkla güven içerisinde kullanım şansı elde edilebilmektedir. Tabii bu konuda mutlaka kaliteli markalar dahilinde bu ürünleri elde edilmesine dikkat etmek gerektiğini eklemek önemlidir.

Bikini Bölgesi İçin Ağda Yapımı

Bütün ürünler elde edildikten sonra evde herkes kendi başına rahatlıkla cilt temizliği adına bikini bölgesi ağda işlemini yapabilir. Bunun için öncelikle güzelce bir duş alınmalı ve tüyler mümkün olduğu kadar jilet ile kısaltılmalıdır. Bu şekilde ağdaya daha etkili bir fırsat tanınır. Daha sonra gerçekleştirilecek olan işlemin yapıldığı yere mutlaka temiz bir havlu yerleştirilmelidir.
 
Evdeki ürünlerde gösterilen şekilde ağda ısıtıldıktan sonra belirli bir ısı dengesi yakalanmasının ardından, spatula yardımıyla ağda bölgeye uygulanabilir. Burada işlememin rahatlıkla gerçekleştirebilmesi adına kişi sırtına veya boynuna bir yastık kullanabilir. Ardından tüylerin büyüdüğü yere doğru sürülen ağda, ortalama 15 dakika sonra rahatlıkla çıkarılabilir. Meydana gelebilecek hafif kızarıklar için ise bebe yağı kullanılabilir ve bu şekilde bir saat içerisinde sorun tamamen çözülür.
Etiketler: bikini bölgesi ağda
Eylül 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR