Bikini Bölgesi Temizliği Acısız Nasıl Yapılır?

Bikini Bölgesi Temizliği Acısız Nasıl Yapılır?

Biz kadınlar yılın 12 ayı yazın sahilde bikini giymek için fiziğimize, yediğimize, içtiğimize dikkat ederiz. Tatil planları yapar önceden hazırlıklar ve alışverişler ile kendimizi şımartırız. Peki ya tüm bunların yanında vücut temizliğinize ne kadar dikkat ediyorsunuz? Temizlik yapmak için en çok hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Kış aylarında hızlı ve pratik olduğunu düşündüğünüz tıraş bıçağı, tüy dökücü krem vb yöntemleri kullanıp yazın bunun zorluklarıyla baş ediyor musunuz?

Acısız Tüy Alma Yöntemleri

Vücut temizliği için ağda en kalıcı ve diğer yöntemlere göre uzun vadede tüyleri azaltmaya yarayan en etkili çözümlerden biridir. Ağda yapmanın kadınların gözünde bu kadar büyümesinin sebebi acılı olduğunu düşünmeleridir. Tabi ki bu inci ağda ile tanışmayan kadınlar için geçerlidir. İnci ağda size evinizin konforunda bezsiz, temiz, acısız ağda yapma fırsatı verir.

Ağda işlemi diğer tüy alma yöntemlerine göre biraz daha zahmetli ve acılı gibi gözükebilir. Fakat tıraş bıçağı kullanırken cildinizde kesiklere sebep olabileceğinizi unutmayın. Bu kesikler hem tenininizin pürüzsüzlüğünü gölgeler ve yara oluşumlarına sebep olur hem de cildinizde kesik izleri kalmasına sebep olabilir. Diğer bir yöntem olarak kullanılan tüy dökme kremleri anlık ve acısız olarak sorununuzu çözüyor gibi gözükse de, aslında tüylerin artmasına ve zamanla kontrol edemeyeceğiniz kadar çoğalmasına sebep olabilir.

Bikini Bölgesi Temizliği Acısız Nasıl Yapılır?

Vücudumuzun en hassas bölgelerinden olan bikini bölgesi temizliği acısız nasıl yapılır? Bazı ciltlerde bu temizlik sırasında soyulmalar, alerjiler, tahrişler görülmektedir. Bu sebeple bikini bölgesi ağda yapılırken cilt tipinize ve ihtiyacınıza göre İnci Ağdanın her cilt tipi için özel olarak hazırladığı ağda türlerinden size uygun olanı gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.

Bikini bölgesi ağda işleminde İnci Ağdayı tercih ederseniz, "sür soy temizle" 3 pratik adımda istenmeyen tüylerden kurtularak pürüzsüz ve ipeksi bir cilde kavuşabilirsiniz. Bu pürüzsüzlüğü uzun süre deneyimlemek isteyenler yine İnci Ağda'nın üretmiş olduğu Ağda Sonrası Tüy Azaltıcı Bakım Spreyini kullanarak tüylerini azaltmaya yardımcı olabilirler. 

Pürüzsüz Ciltler

Hem yazın hem de kışın pürüzsüz bir ciltle gezmek için hassas ve normal ciltler için özel olarak hazırlanan, ayrıca isterseniz İnci Ağda'nın peeling etkili çeşitlerinden de yararlanabilirsiniz.

 

Cilt tiplerine göre İnci ağdalarımızı incelemek için tıklayın!

 

 

Hassas Ciltler için Azulen İnci Ağda Sert Tüyler için Naturel İnci Ağda Ölü Deri ve Batıklar için Siyah Ağda Hassas Bölgeler için Pudralı İnci Ağda

 

 

 

Etiketler: Bikini Bölgesi Temizliği Acısız Nasıl Yapılır?
Mart 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR