Ağda Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?

Ağda Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir

Kadınlar her zaman, her çağda tüy dökücü yöntemler aramışlardır. Onlar için he zaman sorun olan bu konuya çeşitli çözümler bulunmuştur. Çok kolaya kaçarak jiletle yapılan işlem aslında hemen hemen her gün yapmanız gerektiği için yine vakit kaybı olacaktır. Ama ağda yapmak hem kolay çok vakit almayan hem de uzun süre dayanan bir çözümdür. Kadınlar için çok tercih edilen en eski geleneksel tüylerden kurtulma yöntemi ağda yapmaktır.

Ağda Çeşitleri Nelerdir?

Çam sakızı ağda en eski olanıdır. Şeker, limon suyu ve su ile hazırlanan ağdanın uygulanması tecrübe gerektirir ve daha çok zaman alır. Roll-on ağda ise hazırlama işlemine gerek kalmadan zaten hazır olan ağdayı ısıtmakla yapılır. Belli bir ısıda tutulan ağda uygulanacak yüzeye sürülür ve ağda bezi ile çekilir. Diğer ağda çeşitleri kartuş ağda, boncuk ağda, kalıp ağda, şeker ağda, konserve ağda ve inci ağda gibi farklıdır.

Her Çeşidinde Ağda Bezi Şart

Hangi ağda türünü tercih ederseniz edin, ağda bezi kullanmanız gerekir. Bir tek sir ağda için farklıdır. Sir ağda kendiliğinden ağdası olan bezdir ve ellerinizle ısıtıp direkt uygulanır. Yani aslında yine ağda bezi kullanılmış olur. Sadece bir kerelik kullanıldığı için diğer ada bezlerinden ayrılır.

Sadece ağda bezi alarak tüylerden kurtulabilirsiniz. Evinizde limon suyu, şeker ve suyla hazırladığınız ağdayı uygulama yapacağınız yüzeye sürüp bezle çekebilirsiniz. Bu ağdanın cildinizi tahriş etme olasılığı yüksektir. Bu yüzden ağda bezleriyle birlikte inci ağda çeşitlerinden birini satın alabilirsiniz.

Ağda Bezi Farklılıkları

Kadınların tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere çok para verdikleri bir gerçektir. Aldığınız ağdanın etkisi ve ağda bezinin çeşitleri tasarruf yapmanızı sağlayabilir. Ya da fiyatına kanarak daha ucuz olduğunu düşündüğünüz ağda bezini alıp tek seferde çöpe atarsınız. Aynı işlevi yapalar da ağda bezi özellikleri ve ağda bezi fiyatları değişkenlik gösterir. Bu sitede hem uygun fiyatta hem de yırtılmaya, tüylenmeye dayanıklı ağda bezi bulabilirsiniz.

Ağda bezleri genelde çabuk tüylenip ağdanın etkisini hafifletir. Aynı bölgeye bir kaç işlem uygulamak zorunda kalarak hem cildinizi tahriş etmiş olursunuz hem de bütçenize zarar vermiş olursunuz. Böyle çabuk yırtılan ve çabuk tüylenen bezleri tercih etmek yerine önlü arkalı kullanmaya uygun, dayanıklı ve kullanımı rahat ağda bezlerini tercih etmelisiniz.

Profesyonel Kullanım için Ağda Bezi

Bir ağda işleminden kazandığınız para kadar ağdaya ve ağda bezine para vermek istemezsiniz. Hem toplu alımlarda uyguna gelecek hem de aynı bölgeyi tek seferde temizleyen ürünlerle bütçenizin zarar görmesini engellemiş olursunuz. İşletmenizde kullandığınız ağda, miktarı az olsa bile tüyleri kökten alıyorsa kar edersiniz. Ayrıca tek seferde bir bölgeyi temizlediğiniz için müşteri az acı yaşadığından dolayı hep sizi tercih edecektir.

Aldığınız ağda bezi de işletmenizin kar oranını etkileyebilir. Uzun rulolar alarak ağda bezinin metre fiyatını düşürmüş olursunuz. Çek kopar özellikli rulolar sizin için kullanım kolaylığı da sağlar.

Etiketler: Ağda Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir
Mayıs 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR