Ağda Tüyleri Azaltır Mı?

Ağda Tüyleri Azaltır Mı
Ağda tüylerin çıkmamasını sağlamaz fakat azalmasını sağlar. Bu yüzden kadınların birçoğu ağdayı tercih etmektedir. Ağda yapan kişilerin tüylerin bulunduğu noktaya sıcak ağdayı yapıştırması gerekir. Bu ağdanın deriye uygun olması çok büyük önem taşımaktadır. Sıcak ağda sürüldükten birkaç saniye sonra o ağdanın vücuttan çıkarılması gerekir. Hızlı bir şekilde ve tek seferde ağdayı kaldırmak tüylerin deri altında kalmamasını sağlamaktadır. Görünmeyen tüyler için en etkili yöntemlerden biridir. Ağda tüyleri azaltır mı sorusu sürekli kadınların aklında çalkalanmaktadır. Hızlı ve sert bir şekilde ağda yapıp, alışan kişilerin tüyleri belli bir zaman sonra azalacaktır. Ağda diğer yöntemlere göre daha pratik bir yöntemdir.
 

Ağda Kalıcı Olarak Tüylerin Çıkmamasını Sağlar Mı?

 

Tüylerin kalıcı olarak çıkmamasını ağdayla sağlamak mümkün değildir. Ağda sadece deri altında bulunan tüylerin tamamen çekilmesine yardımcı olmaktadır. Deri altında biriken tüylerin son bulmasını ve bölgedeki tüm kiri almasını sağlaması tüylerin azalmasına yardımcı olmaktadır. Ağda tüyleri azaltır mı soruları kadınların aklını meşgul etmeye devam etmektedir. Bu sorunun net bir cevabı bulunmaktadır. Cevap ise genetiğe bağlı olarak tüylerin azaldığıdır. Bu yüzden kadınlar tıraştan kaçınıp, ağdaya sığınmaktadır. Kişinin sürekli tıraş yapması ve birkaç gün içerisinde tüylerinin ortaya çıkması rahatsız edici bir durumdur. Ağda her ne kadar acı çektirse de, etkili bir yöntem olduğunu da unutmamak gerekir.
 

Ağda İle Diğer Tüy Alma Yöntemlerinin Arasındaki Farklar Nelerdir?

 

Ağda ile diğer tüy alma yöntemlerinin arasındaki en büyük farklardan bir tanesi tüylerin ne kadar süre içerisinde tekrardan çıktığıdır. Düzenli ağda ve düzenli tıraş yapan kişilerin tüylerinin çıkma süresi farklıdır. Ağda yapan kişinin tüyleri birkaç hafta içerisinde çıkarken, tıraş yapan kişinin tüyleri birkaç gün içerisinde vücutta belirginlik gösterir. Ağda tüyleri azaltır mı sorusunun cevabını bulan kadınlar ise ağdayı tercih etmektedir. Bu yüzden anneler kız çocuklarını küçükken ağdaya alıştırır ve tüylerinin azalmasına olanak sağlar. Jilet, makine, tüy dökücü kremler tüylerin çoğalmasını sağlar. Tüylerin çoğalmasının sebebi ise tüyün deri altında uzun süre kalmasından kaynaklanmaktadır.
 
Cilt tiplerine göre İnci ağdalarımızı incelemek için tıklayın!
 
Etiketler: Ağda Tüyleri Azaltır mı?
Eylül 29, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR