Ağda Setiyle Evinizin Kuaförü Olun

Ağda Setiyle Evinizin Kuaförü Olun
Bikini bölgesi, koltuk altı ve yüz için farklı ağdalar, kol ve bacak gibi genel bölgeler için farklı ağdaların kullanılması gerekir. Aynı zamanda kuru ve yağlı ciltlere özel ağdalar da bulunur. Farklı türdeki ağdaları bir arada sunan ağda setleri sayesinde ağdalara da perakende satış fiyatının daha altında bir tutara sahip olabilirsiniz.

Evde Ağda Yapma Keyfi

Ev konforunda pürüzsüz bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenler oldukça basittir. Ağda seti edindikten sonra pürüzsüz cildinize hayran kalarak her şeyi unutabilirsiniz. Öncelikle ağda yapacağınız bölge nemliyse nemi emmek için biraz bebek pudrası uygulayın. Bebek pudrası nemi emer, böylece ağdayı çekerken cildinizde kalmak yerine tüylere yapışabilir. Ağda yapacağınız bölgedeki deri elastikse biraz germenizde fayda olacaktır. Tüy uzama yönünde bir ağda şeridi uygulayın ve ters yönde çekin. Sürdüğünüz ağdayı çekinmeden hızlıca çekin. Bu hareketin ne kadar önemlidir. Cildinizi acıtmadan tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. Çünkü ağda hızlı bir şekilde çekilmezse, çoğu cilde yapışır.

Farklı Yönlerde Uzayan Tüylere Ne Yapmalı?

İlk çekme işleminden itibaren tüylerin tamamı kökten ayrılmayacaktır. Bir ya da iki tane sapmış tüy görseniz bile, onları bırakın. Bir cımbız alın. Eğer ters yönde uzayan tüylerden rahatsızsanız cımbız yerine tüylerin çıkış yönünde tekrar ağda uygulayabilirsiniz. Küçük partiküller halinde sunulan ağda seti sadece ihtiyacınız kadar ağdayı kullanmanıza olanak sağladığı için bu alanda dezavantaj yaşamazsınız. Tek bir tüy tanesi için bile ağda kullanabilirsiniz. Ağda işlemi bittiğinde bir nemlendirici veya bakım yağı uygulayın. Siyah köklerin görünmediği, tüylerin yok olduğu, temiz bir cilt görüntüsü verdiğiniz çabanın en iyi ödülü olacaktır.
Etiketler: ağda seti
Eylül 26, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR