Ağda Isıtıcılar Ne için Kullanılır?

Ağda Isıtıcılar Ne için Kullanılır

Ağda Isıtıcı Nedir?

Son dönemlerde epilasyon işlemlerinde daha pratik yöntemler tercih edilmeye başlamıştır. Bunlardan biri de sir ağdadır. Ağda uygulamasının daha pratik, zahmetsiz ve en önemlisi de acısız olmasını sağlayan bu işlem için ağda ısıtıcı kullanılmaktadır. Hem kuaförlerde hem de evlerde kullanılabilen ağda ısıtıcılar ile işlem boyunca ağdanın aynı ısıda kalması sağlanır.
Uzun ömürlü ağda yapımına yardım eden ağda ısıtıcı ile istenmeyen tüylerden kısa sürede kurtulabilirsiniz. Ayrıca ağdanın özelliği sayesinde uzun süre yeni tüylerin çıkması da engellenmiş olur.
Bireysel olarak ağda yapanlar ile kuaför salonlarında profesyonel ağdacılar tarafından yoğun ilgi gören ağda ısıtıcılar, etkili sonuçlar elde etmeniz için tasarlanmıştır. Ağda aksesuarlarının en önemlisi olan bu ürün ile işlemleriniz daha kısa sürede bitecektir.

Ağda Isıtıcının Çeşitleri Nelerdir?

Ağda ısıtıcılar, özelliklerine göre 3 ayrı şekilde incelenebilir. Kartuş ağda ısıtıcı makineler ile ir ağda ısıtılarak kartuş ağdanın aynı kıvamda kalması sağlanır. Ağda salonlarında genelde ikili kartuş ya da üçlü kartuş ısıtıcı kullanılmaktadır. Evlerde ise tekli kartuş ısıtıcı yeterli olur.
 
Konserve ağda makinelerinde ise 50 ml, 300 ml, 800 ml konserve gibi türler bulunmaktadır. En çok 800 ml olan ağda ısıtıcılar tercih edilmektedir. Kombine ağda makinelerinde ise ağda ısıtıcı sayesinde kartuş ağda ile konserve ağda ısıtılır. 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 gibi modelleri olan bu tür ağda ısıtıcılarından evlerde kullanmak için 1 + 1 model tercih edilmektedir.

Ağda Isıtıcılar Nasıl Kullanılır?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en ekonomik ve kolay yolu olan sir ağdaların ısıtılması amacı ile kullanılan ağda ısıtıcılar, doğal içerikli olan bu yöntemi çok sık tercih etmektedir. Zaman kaybetmeden ağda uygulamak isteyen kişiler için geliştirilen ağda ısıtıcılar ile ağdanızı kısa sürede kullanılabilecek kıvama getirebilirsiniz. Ayrıca işlem boyunca da aynı kıvamda kalmasını sağlayabilirsiniz.
Ağda ısıtıcıların farklı türleri vardır. Ancak temel mantık ve yöntem aynıdır. Makineyi çalıştırarak ağdanızın ısınmasını sağlayıp kullanabilirsiniz. Ağdaya devam ettiğiniz sürece de aynı kıvamda kalmasını sağlarsınız.
Etiketler: ağda ısıtıcı
Eylül 26, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR