Ağda İle Yüzdeki Tüyü Alma

Ağda İle Yüzdeki Tüyü Alma

Kadınlar tarafından en çok merak edilen soruların başında gelmektedir: Tüylerimizden nasıl kurtulacağız? Bu soruya yanıt olarak verilebilecek olan yanıtlardan birisi ise ağdadır. Hormonsal kaynaklı hastalıkların, yüzde tüylenmeye sebep olabileceği uzmanlar tarafından belirtilmektedir. Eğer siz de böyle bir sorunla karşı karşıya iseniz, aşırı tüylenme probleminiz varsa, mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Yüzümüzdeki görünümden memnun olduğumuzda kendimizi daha iyi hissederiz; bu nedenle cildimize hassasiyet göstermeliyiz.

Ağda Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir?

Ağdaların sıcak ve soğuk ağda olmak üzere 2 çeşidi bulunmakla birlikte uygulanış şekilleri benzerdir. Ağdalar, tüylerin uzanış yönünde uygulanmakla birlikte eğer hazır ağda kullanmıyorsak dikkat etmemiz gereken durumlar bulunmaktadır. Ağdanın uygulanabilmesi için biraz sert bir kıvamda olması gerekmektedir çünkü akışkan olduklarında etrafa damlayabilirler. Bununla birlikte ağda sertleştikten sonra üzerine şerit şeklinde bez kağıtlar yerleştirilir, uzanış yönünün tersinde çekilir. Bez kağıtları hızlıca çekmek önemlidir, bu sayede tüyler bez kağıtlar sayesinde kökünden çekilmiş olur. Ağda için kullanacağınız bez kağıtları önceden hazırlamak veya hazır olanlarını kullanmak sizin yararınıza olacaktır.

Ağda Yapmanın Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir?

Yapılan ağda, cildi uzun haftalarca pürüzsüz tutabilmektedir; bu sayede bir süre boyunca tüyleri düşünmemiş oluruz. Aynı zamanda da tüyleri kökünden koparan ağda, bu yönleriyle büyük avantaj sağlamaktadır. Ağdanın dezavantajları şu şekilde sıralanmaktadır: kimi zaman acılı olması, tüyleri almak için belli uzunlukta olmaları... Bazı ağdalar kısa tüyleri alamamaktadır fakat ürünlerimizden birisi olan inci pudralı ağda size kolaylık sağlayacaktır. Pudralı ağdalar diğer ağdalara göre daha temiz bir görünüm sağlamakla birlikte ağdaların kıvamları gayet yerindedir. Bu sayede, yüzünüzdeki temizleri bile rahatlıkla alabilir, inci pudralı ağdalar ile acı hissiyatını azaltabilirsiniz.

Yüzdeki Tüylerle Nasıl Başa Çıkabiliriz?

Yüzdeki tüylerden kurtulmanın belli başlı yollarından bazıları şunlardır: cımbızla almak, iple almak, epilasyonla almak. Bu yöntemlere ek olarak da ağda ile yüzdeki tüyleri alma işlemi mümkündür. Günümüzde yaygınlaşan yöntemlerden birisi lazer epilasyon olmakla birlikte halen güncelliğini koruyan pudralı ağda sıklıkla kullanılmaktadır. Pudralı ağda ile tüyler kökünden koparılmakta ve böylelikle uzun süre tüy almaya gerek duyulmamaktadır. Bunun yanısıra kimi kadınlar bu işlem yerine cımbız ile yüzdeki tüylerini almaktadır.

Yüzdeki Tüyleri Ağda ile Alma

Yüzünüzdeki tüyleri almanın alternatif yollarından birisi de ağda ile tüyleri almaktır. Yüzünüzün ışıltılı ve berrak bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız pudralı ağdalarımızdan kullanarak bu görünüme sahip olabilirsiniz. Yüzünüze özel, ağda bantlarımız bulunmakta olup ince tüylerinizi de bu sayede rahatlıkla alabilirsiniz

Pudralı İnci ağdalarımızı incelemek ve sipariş vermek için tıklayın!

Etiketler: Ağda İle Yüzdeki Tüyü Alma
Kasım 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR