Ağda ile Genital Bölge Temizliği Nasıl Yapılır?

Bikini Bölgesine Ağda Nasıl Yapılır

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın yollarından biri olan ve en sık kullanılan ağda; yapışkan bir madde ile tüyleri ciltten uzaklaştıran maddeye denilir. Günümüzde istenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu bulunsa da en kullanışlı olan, en yaygın kullanılan ve en güzel etkiyi gösteren yöntem ağda yöntemidir.

Ağda Hangi Bölgelere Uygulanır?

Yüz bölgesi, bacak, koltuk altı kol ve bikini ağda yapılan bölgelerdir. Ağda uygulamasını bu bölgelerde yaparak istenmeyen tüylerinizden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ağda yapabilmek için bir güzellik salonunun kapısını çalmaya ihtiyacınız yoktur. Tamamen tek başınızda ve evinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen kadınların en çekindikleri konu ise bikini ağdası yapmaktır. İlk defa deneyen biri iseniz doğru uygulama ile sorunsuzca ağda işlemini yapabilirsiniz. İlk defa denemeyen birisi ufak denemeler sonrasında bu işleme alışarak çok rahat ağda yöntemini kullanabilir.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak İçin Neden Ağda Yöntemini Seçmeliyim?

İstenmeyen tüyler ergenlik döneminden itibaren tüm kadınların en büyük sorunlarından biri haline geliyor. Ergenlik döneminden itibaren bu tüylerden nasıl kurtulabiliriz diye araştırması yapılıyor. İlk ve en yaygın kullanılan yöntem ağdadır.

Ağda, tüylerinizden kurtulmanızı sağlarken zamanla tüyleri köklerinden incelterek azalmasını sağlar. İlk ağda deneyimleri ergenlik zamanında istenmeyen tüylerin yeni oluştuğu dönemde yapılmaya başlandığında iş daha da kolaylaşıyor. İlk zamandan itibaren kullanılan ağda erken yaşta tüylerin incelip seyrelmesini sağlar.

Ergenlik dönemindeki genç kadınlar için ileriki zamanlarda büyük bir avantaj sağlar. Eğer jilet gibi tüylerin sayısını ve kalınlığını arttıracak olan yöntemler kullanıldıktan sonra ağda yöntemi kullanılıyorsa zamanla tüyleri incelterek azalmasını sağlar. Özellikle genital bölge için bikini ağda yöntemi doğru uygulamalarda istenmeyen tüylerden zamanla büyük oranda kurtulduğunuzu göreceksiniz. Hem ekonomik, hem kolay hem de zaman içerisinde tüylerinizde çok büyük bir azalma ve incelme sağladığı için diğer yöntemlerden daha kullanışlı bir yöntemdir.

Bikini (Genital) Bölgesine Ağda Nasıl Uygulanır?

Özellikle ağda yöntemi ile tüylerden kurtulmayı ilk defa deneyecek olan kadınların en çok merak ettiği soru bikini ağdası nasıl yapılır sorusudur. Ağdayı ilk kez yapacak olan kişiler için göz korkutucu gibi görünse de aslında sanıldığı gibi değildir. Özellikle acı çekileceği düşüncesi bikini bölgesinde ağda uygulaması yapmaya kadınları çekimser davranmaya itiyor. Geleneksel ağda yöntemlerinin aksine boncuk ağda size daha acısız bir deneyim sunar.

Ağda ısıtıcısına bir miktar ağda koyup erittiğiniz boncuk ağdayı ilgili bölgeden tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çekerek rahatlıkla teninizden ayırabilirsiniz. Bez ya da farklı bir çıkarma malzemesi gerektirmeyen boncuk ağda elinizle rahatlıkla soyulabilir. Hiç ağda deneyiminiz yok ise ilk defa kullanıldığı zaman vücudunuzun küçük bir alanında ağdayı deneyerek herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Ağda uygulaması hem bikini bölgesinde hem de tüm vücutta aynı şekilde tüylerin çıkış yönünün tersinde çekilerek uygulanır. Zamanla tüylerinizde incelme ve azalma olmaya başladığını sizde deneyimleyeceksiniz.

 

Cilt tiplerine göre İnci ağdalarımızı incelemek için tıklayın!

Hassas Ciltler için Azulen İnci Ağda Sert Tüyler için Naturel İnci Ağda Ölü Deri ve Batıklar için Siyah Ağda Hassas Bölgeler için Pudralı İnci Ağda

Etiketler: bikini bölgesine ağda, genital bölge ağda
Ocak 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR