Ağda İle Bıyık Nasıl Alınır?

Ağda İle Bıyık Nasıl Alınır?

Ağda yapılacak alanı iyice temizleyin ve kılların uzama yönünde ince bir şekilde ağda uygulayın. Konserve ağda kullanmak istiyorsanız, önce bileğinizin iç kısmında sıcaklığını kontrol edin. Ağdayı olabildiğince ince bir şekilde uygulamak için bir çubuk kullanın ve ardından ağdayı tüm alana eşit bir şekilde yaymak için çubuğu kullanın. Çubuğu kıl yönünde sürükleyerek bu işlemi kolay hale gelebilir. Kutulu ağda için, bölgeye bir kez uygulayın.

Ne tür ağda kullanılırsa kullanılsın, temizlik için kağıt bir bez kullanıldığından emin olun. Kağıt bezi avuç ile bölgeye sıkıca yerleştirdikten sonra, bir elinizle cildi gerin ve diğer elinizle kağıt bezi çekin. Kağıt bezi kısa süre içinde tüylerin uzama yönünde çıktığından emin olun. Kılcal damarlara zarar vermemek ve cildi kızarık ve çürük hale getirmemek için bezleri çekerken tek elinizle cildi serbest bırakın. Bu prosedürü daha küçük alanlarda, özellikle yüz gibi hassas alanlarda uygulayın.

Bıyık Bölgesini Ağda İle Almak

Bıyık bölgesindeki tüyler aşağı doğru büyüse bile, cildi sıkılaştırmayı kolaylaştırmak için yana ağda yapın. Ayrıca hassas bölgelerde tekrarlanan ağda ciltte kızarıklık ve tahrişlere neden olabilir.

Hassas bölgeler için formüle edilmiş Pembe Pudralı İnci ağdamızı tercih edebilirsiniz! İnci boncuk ağda bezsiz kullanılır!

Ağda ve Temizlik

Kullandıktan sonra ciltte kalan ağdayı parçacıklarını temizlemek için özel bir temizleme yağı kullanın. Ağda sonrası kızarıklığı gidermek ve nemlendirmek için tahriş olmuş cilt dezenfekte edilmelidir. Bunu yapmak için nemlendirici ile vücuda masaj yaparak uygulayın. Son olarak, tüy büyümesini azaltmak ve önlemek için işe yarar kremleri vücuda masaj yaparak uygulayın.

Ağdalı bölgeye alkol bazlı kozmetikler uygulamayın. Ağda yapılacağı gün güneşlenmek ciltte lekelere neden olabilir. Operasyondan önce veya operasyondan sonraki gün tüylerinizi almayınız. Ağda sırasında açılan cilt gözenekleri enfeksiyon riski altında olduğundan lütfen aynı gün yıkamamaya dikkat edin.

Bıyık Bölgesinde Ağda Nasıl Kullanılır?

Ağda kıl çıkış yönüne göre sürülmeli ve ardından ters yönde çekilmelidir. Bu, ağda ile tüylerin alınması sürecinde de geçerlidir. Ardından, ağda bezini yapıştırın. Bez ters yönde çekilir. Ağdadan sonra özel yağ sürmek gerekir.

Bıyık bölgesine 1 saat boyunca su ile temasından kaçınılmalı. Ağda ile bıyık alma işleminden sonra ısıdan ve güneş ışığından uzak durmak gerekir. Tüyü temizlemek için dudaklara ağda sürülebilir.

Ağda bezi yapıştırılır ve ters yönde çekilir. Kalan ağda, kağıdın temiz kısmı ile çıkarılır ve ardından ağda yağı kullanılır. Ağda ile bıyık nasıl alınır işlemlerini bu şekilde pratik yaparsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Hassas bölgeler için formüle edilmiş Pembe Pudralı İnci konserve ağdamızı tercih edebilirsiniz! Konserve ağdamız bez ile kullanılır!

Etiketler: Ağda İle Bıyık Nasıl Alınır?
Şubat 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR