Acısız ve Pratik Yeni Nesil İnci Ağda Nedir?

İnci Ağda Acısız Ağda

Son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan inci ağda kolay uygulanışı sayesinde en fazla tercih edilen ürünlerden biri haline gelmiştir. İnci ağda yaz kış fark etmeden her mevsimde kullanımı sağlanabilir. Cildinizde bulunan gözenekleri açar ve içeriğindeki maddeleri temizler. Bu sayede ağda yaparken aynı zamanda cildinize bakım da yapmanız bu ağda sayesinde oldukça kolaylaşmıştır. Kendisine güvenen kadınlar, ağda yapmanın acılı ve zorlu yönlerinden korkan kadınlar, hassas cilde sahip olan kadınlar ağda yapmaktan korkmayı bırakıp inci ağdayı denemeye ne dersiniz?

İnci Ağda Nedir?

Soyulabilir özelliği sayesinde ince bir tabaka sürerek evinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu ağdayı kullanmak için ağda bezlerine ya da herhangi bir donanıma sahip olmanıza gerek yoktur. Pratik ağda çeşitlerini kullanabilmek için öncelikle cildinizi yakmayacak derecede ısıtılmalıdır. Yani ağda ılık olmalıdır. Bu sayede ağdayı kullanacağınız bölgelerde yanmanın sebep olduğu hasarlar meydana gelmeyecektir.

Soyulabilir olarak üretilen ağda içeriklerinde şeker malzeme olarak kullanılmamaktadır. Bu sebeple kurtulmayı hedeflediğiniz tüylerin köklerine şeker maddesi ulaşmayacak ve tüy köklerini beslemeyecektir. Soyulabilir ağdayı düzenli olarak kullanım sağlamanız halinde tüylenmede azalma görülecektir.

İnci Ağdanın Faydaları

Özellikle beyaz tenli ve hassas cilde sahip olan kadınların ilgisini çekebilecek olan bu ürünler, soyulabilir olması sebebiyle acı hissini azaltacak ve ciltte oluşabilecek olan hasarları engelleyecektir. Bikini bölgelerinde sıklıkla tercih edilme sebebi bu özelliğidir. Kol, bacak, göbek, göğüs, bikini, yüz gibi tüm alanlarda rahatlıkla tercih edebilir, kısa sürede tüylerinizden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

İstenilen genişlikte bir alana uygulanması ağdanın özelliğini yerine getirmesine engel değildir. Normal şekerli ağdalar, jiletler ve epilasyon aletlerinin sebep olduğu batıklar, inci ağdada gözlemlenmez ve cilt yüzeyinde bulunan tüm ölü deri artıklarını temizleyerek cildinizin nefes almasını sağlayarak pürüzsüz bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.

Normal ağdaların verdiği acı hissinin soyulabilir ağdalarda az olması sebebi, kolay kullanım sebebi, içeriğinde şeker bulunmaması, ağda bezi gibi materyallere ihtiyaç duyulmaması gibi nedenlerden dolayı yüz bölgesinde de rahatlıkla kullanılabilir. Yüzünüzde bu ağdayı kullanmanız, olası morlukları engelleyecek ve ölü hücrelerin temizlenmesini sağlayacağından dolayı yüzünüzün kaybettiği canlı görünüme tekrar kavuşmasını sağlayacaktır.

Soyulabilen İnci Ağda Nasıl Kullanılır?

Öncelikle inci ağda ısıtılmalıdır. Cilde zarar vermeyecek derecede ılık hale gelene kadar bekleyin. Temizlemek istediğiniz bölgede tüylerin çıkış yönlerine doğru soyulabilen ağdayı ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Ağdanın kurumasını bekledikten sonra uçlarından tutarak tüylerin çıkış yönlerinin tam tersine doğru yavaşça çekerek soyulmalıdır. Ağda yapma işlemini sonlandırdıktan sonra cildinize nem terapisi yapmanız açılan gözeneklerinizi koruyacaktır.

İnci Ağda Nereden Alınır?

Bu ağdaya inciagda.com.tr adresinden kolaylıkla ulaşabilir, ısıtıcı ve ağda paketleri çeşitlerini inceleyebilir, iletişim sağlayıp sipariş verebilirsiniz.

Vücudunuzun kaybettiği canlı görünüme inci ağda ile tekrar kavuşun. Mevsim fark etmeksizin İnci Ağda ile yaz kış parlayın.

Etiketler: inci ağda, acısız ağda
Aralık 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR